Am un Logan 1.6 16V de aprox. 1 an si jumatate, timp in care am facut 30.000 km. Dupa o alimentare la un OMV la iesire din Italia mi s-a aprins martorul luminos din mijloc de pe randul de jos (pompa de benzina?). Am alimentat iarasi la iesire din Austria, la un Shell, si s-a stins. Dupa vreo saptamana si inca 2 - 3 alimentari am pus benzina la un Petrom din Barlad si s-a aprins iarasi. De atunci nu se mai stinge. Aveti idee ce problema am? Ce semnifica acel martor luminos care sta mereu aprins? Masina merge OK ... Ar trebui sa ma puna pe ganduri?
Martor Luminos Aprins (martor noxe)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu e poza de la masina mea, dar e martorul luminos indicat de sageata alba.Attached Files
Comment
-
Ala arata ceva probleme la catalizator, vezi ca sa mai discutat aici:http://www.loganclub.ro/forum/martor...=martor+aprinsniciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Benzina are apa, cel mai probabil sau mizerie. Sau pot fi ceva probleme la catalizator, sonda lambda.
Comment
-
Am scris eu mai sus, in caz ca n-ai vazut...
Comment
-
Continuam la Martor Noxe --->> ProblemaLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment