AC zgomotos

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Salut.
    Mergi la o diagnoza,e posibil sa fie teava/vaporizatorul fisurate.
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

    Comment


    • Originally posted by tataieb12 View Post
      verificrea la aer se face daoar in servisurile dacia sau putem merge si la servisurile scoda pentru a vedea cat freon este si cat ulei in instalatie .
      si cum se vede cat freon si cat ulei este in instalatie?
      in service-ul dacia se face testul clip si se masoara presiunea in instalatia ac. daca se incadreaza intre anumite valori, totul e in regula.
      daca presiunea e scazuta, se reumple instalatia.
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

      Comment


      • treceti pe la mine in legatura cu zgomotul, sau gazul .

        nu poti stii nici odata cat gaz sau ulai mai ai in instalatie
        Last edited by cameleon12; 29 November 2009, 00:42. Reason: Automerged Doublepost

        Comment


        • Salut, de cateva zile am un zgomot ca de polizor(suierat) la motor fara ac cuplat. Cand cuplez ac-ul zgomotul dispare. Am fost cu masina la service si mi-au spus ca trebuie inlocuit compresorul de AC. Am cautat pe forumuri si am observat ca AC-ul scoate zgomot cand este in functiune si ca dispare imediat ce este decuplat.
          Cei de la Cobalcescu au zis ca au dat cureaua de la accesorii jos si nu se mai auzea zgomotul. Problema e ca pe acea curea de accesorii se mai afla alternatorul si un intinzator de curea. Ma gandeasc sa nu fie de la intinzator. Ideea e ca daca pui ac-ul in functiune ia si ala o parte de putere si tensioneaza mai mult cureaua. Ma gandesc sa merg la un alt service si sa compar rezultatele.
          A mai intalnit cineva defectul asta? Cum s-a remediat?
          Last edited by fun_sony; 17 February 2010, 12:44. Reason: Automerged Doublepost

          Comment


          • noi posesorii de logan suntem norocosi...cumparam un autoturism si primim cadou drujbe,polizoare....3 in 1.......da-le draku...si-al meu face la fel

            Comment


            • Saptamana trecuta am dat drumul la aerul conditionat. Nu am sesizat ceea ce am sesizat ieri. Cand porneste tacane tare, parca pocneste ceva in blocul motor. Se aude tare din pozitia soferului. Cand decuplez se aude mult mai incet. Am mers cu masina de dimineata la service si mi-au spus ca este ceva normal. Agregatul cand porneste cupleaza magnetic. Masina are 13.000 Km, model 2008. Nu stiu ce sa zic, daca este chiar pe bune asa cum trosneste atunci il las in pace, daca este problema nu vreau sa-l las, mai ales ca am masina inca in garantie. Totusi nu l-am sesizat saptamana trecuta. De facut rece face bine de tot. Si lucreaza cum trebuie.

              Comment


              • Am o problema . Am un 1.6 mpi laureate . In iarna am avut un accident in care am sifonat putin fata . La reparatie a trebuit sa fie schimbat tot grupul moto-ventilator plus ambele radiatoare (racire si condensor aer conditionat). Din pacate la pornirea aerului conditionat dupa foarte scurt timp porneste treapta a 2-a de ventilatie si vibreaza toata masina. Deoarece inainte de accident am folosit aerul conditionat pot sa spun ca acum nu se comporta normal. In plus daca merg bara la bara mi se decupleaza compresorul de aer si apoi se cupleaza la loc. Evident masina merge in hop-uri. Vreau sa stiu daca s-a mai intalnit cineva cu aceasta problema si care e solutia . Multumesc anticipat pt ajutor.

                Comment


                • Fun_sony,la tine e vorba de rulmentul de la compresor,si cum nu exista ca piesa de schimb,se inlocuieste tot compresoru.
                  Serbflorin,daca ai spus ca in timpul functionarii compresorul se decupleaza si se cupleaza inapoi inseamna ca ai ceva mai mult agent termic in instalatie iar treapta a doua e normal sa porneasca in momentul in care cuplezi AC-ul

                  Comment


                  • serbflorin Cred ca avem aceeasi problema. Eu am dat intr-un caine si a trebuie schimbat radiatorul climei. De atunci cand cuplez AC-ul face o galagie mare, vibreaza toata masina iar cand afara e peste 25 de grade merge in hopuri si se cupleaza si se decupleaza ceva, nu stiu sa spun exact ce dar e f stresant si la relantiu daca stau pe loc vad cum sar rotatiiel la turometru cam la 3-5 secunde, se aude si un zgomot.

                    Comment


                    • Si eu am aceeasi problema. Dupa schimbarea radiatorului de clima am un AC foarte zgomotos, vibreaza toata caroseria. Nu stiu ce sa mai zic... o sa astept pana la revizia din august si o sa le semnalez din nou problema. Din nou, deoarece dupa reparatia din septembrie de anul trecut le-am semnalat vibratiile dar raspunsul a fost ca este normal. EU NU CRED CA ESTE NORMAL
                      Mentionez ca ma masina nu merge in hopuri dar este stresanta vibratia data de compresorul AC.

                      Comment


                      • Vibratiile se datoreaza deobicei ventilatorului de pe radiator care foarte probabil e dezechilibrat. Vezi ca pe palele lui sunt ca niste cleme care se pot scoate si pune mai sus sau mai jos pentru al echilibra. Cand ACul este pornit acel ventilator merge incontinuu si daca e dezechilibrat produce vibratii.

                        Comment


                        • eu de cand am luat masina ma o belea la ac si nu m-au lamurit nici cei de la dacia.cand il pornesc e totul ok,nu face zgomot nimic,dar cand il opresc miroase urat in masina si pana nu aerisesc ma termina.de ce oare?
                          sigpic........restul e NoSpeedLimit

                          Comment


                          • @gigi-marlboro: bacterii urat mirositoare, carcalaci. trebuie sa cureti instalatia cu spray special. dupa oprirea AC in conducte ramane umezeala care se usuca la sfantul asteapta. in mediul umed, bacteriile apar foarte rapid, d-asta pute. Este recomandat ca inainte de oprire AC sa se dea usor pe aer normal sau pe cald sa se usuce galeriile. La 2 ani se curata instalatie obligatoriu, este precizat si in cartea de service.

                            Comment


                            • merci domnu,am observat ca daca drumul treptat la era dupa ce il opresc nu mai miroase.o sa curat si instalatia si vedem
                              sigpic........restul e NoSpeedLimit

                              Comment


                              • M-am uitat la palele ventilatorului si nu am vazut nici o clema...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google