Unghi De Cadere, Cauciucuri Roase

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Unghi De Cadere, Cauciucuri Roase

    Salut!

    Am următoarea problemă:
    pe față îmi roade cauciucurile pe interior.

    Până acum am schimbat basculele cu totul, rulmentul de pe stânga și capătul de bară tot de pe stânga. Am făcut bracajul la un atelier unde era totul computerizat și problema persistă.

    Am observat următorul lucru: când salt mașina pe cric pe față, indiferent pe ce parte, partea de jos a roții se duce un pic spre interior. Se și aude frecându-se de asfalt, se și vede cu ochiul liber cum se mișcă vreo 5mm.
    Asta ce vrea să însemne?

    Mersi.

  • #2
    Si eu am unghiul de cadere "defect",tije amortizoare strabe, sunt subdimensionate fata de panaramele de drumuri existente. In schimb castigi la capitolul stabilitate, si la mine uzeaza dar nu tare, deocamdata nu ma deranjeaza.Am rotile pe sol asa "/---\".
    Last edited by burtosu; 11 April 2018, 16:39.
    KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

    Comment


    • #3
      Am tot atras atentia, sa verificati inainte de a deschide un topic nou, daca nu cumva subiectul s-a mai discutat. In acest sens, am simulat deschiderea unui topic, avand aceleasi titlul, ca topicul acesta si spuneam cuiva (care s-a ciufulit si m-a admonestat tragandu-ma de urecui) sa nu sara peste sugestia pe care forumul o face, inainte de a deschide efectiv un nou topic.
      Pana la urma aceasta este o cerinta cuprinsa in regulament si vre-o pohta de a mea, care nu fac decat sa ma asigur ca acesta este respectat.
      Spre exemplificare.
      Attached Files
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google