Montaj Subwoofer Auto Pe Medianav Evolution

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Montaj Subwoofer Auto Pe Medianav Evolution

    Va salut, va rog sa ajutati cu informatie privind cablajul de pe Medianav Evolution, vreau sa montez un subwoofer activ, am gasit unul care s-ar potrivi.
    Am cititi ca sistemul nu are iesire RCA si ar trebui sa iau semnal de pe un canal si sa montez filtru, am avut asa ceva pe Loganul vechi.
    Aveti posibilitatea sa imi trimiteti o poza cu mufa si firul de unde trebuie sa iau semnal de remote la subwoofer si semnal audio de pe un canal? Iau in calcul ca trag fir de la boxa spate dar nu as vrea sa dau panoul de usa jos...

  • #2
    Salut, continui acest topic pentru a veni in ajutorul care doresc sa instaleze subwoofer pe Logan 2 fara a taia macar un fir sau a se lega de cablajul masinii.
    Am citit foarte mult si am gasit varianta foarte simpla. Am tot incercat la serviceuri Dacia si toti au zis ca nu exista nici un adaptor pentru asa ceva si daca ma leg vreun fir sau tai ceva, se pierde garantia pe partea electrica.
    S-au inselat amarnic, am achizitionat Ibus 20, apropo, pe siteul Dacia se comercializeaza Ibus 21 (amplificare si canale fata) si am achizitionat adaptorul AD-0145 de la I-sotec, de pe site-ul cu acelasi nume. Cei drept, cam scumpicel acel adaptor dar acela se integreaza perfect in cablajul masinii si Medianav. Este un adaptor cu mufa mama in cablaj, mufa tata in Medianav si iso in cablajul subwoofer-ului Ibus 20.
    A fost nevoie doar sa dau jos Medianav, sa scot mufa si sa conectez acel adator; totul este plug&play, singurele fire ce se taie, sunt cele roz si maro din adaptor, acelea nu au nici o functie. Cablajul de la Ibis izolat si tras sub mocheta, iesela fix sub scaun.
    Nu este nevoie de cablu direct de la baterie, sistemul este unul relativ de putete medie, 70 w rms.
    L-am testat, se aude perfect si nu sunt probleme.
    Atasez cateva poze, daca aveti intrebari, va raspund cu cea mai mare placere. Este simplu de montat, necesita oarecum cunostinte electrica auto, eu sunt la nivel amator. Partea care mi s-a parut cea mai complicata a fost aceea de a scoate grila ce imbracat navigatia, mi-a fost teama sa nu rup clemele dar cu atentie , am rezolvat-o.
    ​​​​​​​Deci, se poate, numai ca cei de la Dacia habar nu au ca exista asa ceva si nici nu sumt deschisi deloc, tipic frantuzesc...
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 8 photos.

    Comment


    • #3
      Felicitări! Ne bucurăm că ai reușit și că împărtășești cu noi cum ai făcut. Eu l-am montat în portbagaj (nu stătea deloc bine unde zice ”Dacia” (sau ”Focal”), sub scaun). Chiar sunt curios cum se aude unde l-ai montat. Poate reușim să ne întâlnim undeva să facem o comparație. Comparat cu ”Bomba”- tot de la ”Focal”, nu se aude atât de ”Înfundat” și jos bass-ul (știu pentru că am montat ”Bomba” la ”Dacia Logan 1”, este o diferență la sunetele joase, joase.

      Comment


      • #4
        Multumesc pentru comentariu, sa sti ca se aude destul de bine si sub scaun sofer, sunetul se integraza mai bine decat montat in spate. Am avut pe Logan 1 tun de bass in portbagaj si era incomod , plus ca ocupa foarte mult spatiu.
        Singurul lucru care la care am o nelamurire, reglajul Subsonic, cel de frecvente inalte (primul de langa Gain), il reglez dar nu se intampla nimic, nu se aude nici o schimbare de sunet, la tine cum este, ai incercat sa vezi daca lucreaza intr-un fel ?

        Comment


        • #5
          Scuze, acum am văzut mesajul. Nici eu nu sunt prea mulțumit de reglaje. La ”Logan 1” am ”Bomba”, tot de la ”Focal”, se aude mai puternic, mai ”în stomac”. ”IBus-ul” l-am prins pe polița unde este al treilea stop (lângă amplificator). Nu aveam loc sub scaun (nu mai aveau loc la picioare pasagerii din spate). Am zis că portbagajul o să fie ca o cutie, o să se simtă mai bine bass-ul. Nu sunt atât de mulțumit pe cât credeam.
          Attached Files

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google