Cum Se Decodeaza Calculatorul UCE Injectie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Imi cer scuze, eu am inteles ca vrei sa copii o cheie, sa o faci sa functioneze pe mai multe UCH.
    sigpic

Comment

Nu se poate asta fiecare masina din momentul fabricatiei primeste un cod unic care este implementat in UCH si UCE injectienumai daca detii codul de depanare (ma indoiesc ca cineva il are)pot face alte chei sau inlocui un UCH

Comment

Mareom are un ecu ce merge pe orice masina cu orice cheie. Il intreb de unde, ce si cum...
        sony, tu nu intelegi ce ti se explica nici daca-ti deseneaza....
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ar trebui stearsa memoria eeprom, dar asta nu se face cu prgrame uzuale (DDT, CLIP) ci cu un progam special caruia nu-i stiu numele. Poate te ajuta cei de la fabrica de UCE-uri.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu stiu sigur daca in eeprom se scrie vin-ul sau in flash; de exemplu softul de la virtualmansorin nu merge la alt ecu decat la al lui, de aici ma gandesc ca probabil vin-ul e tot in flash scris undeva. Sau si-n flash si-n eeprom...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by andrei View Post
              Ar trebui stearsa memoria eeprom, dar asta nu se face cu prgrame uzuale (DDT, CLIP) ci cu un progam special caruia nu-i stiu numele. Poate te ajuta cei de la fabrica de UCE-uri.
              din pacate cei de la fabrica de UCE nici nu vor sa auda de asa ceva ei sint interesati va vinda cat mai multe UCE

Comment

Memoria eprom se poate sterge si prin can-bus, dar ai nevoie de canalyzer (softul de la vector) si de codurile de acces la ecu (can-id urile si masterul) si sa cunosti foarte bine procesorul pe care se ruleaza softul (eu banuiesc ca ecu-ul fiind siemens sirius 3132 are procesor siemens, despre care nu stiu nimic. Daca avea motorola/freescale se schimba un pic treaba). Mai multe detalii nu pot sa va dau, ca nu lucrez pe produse renault. Eventual daca aflati ceva de la takosan (firma din ploiesti ce face bordurile) nu ezitati sa ne impartasiti, ca mai suntem cativa curiosi . Apropo, eu de la takosan nici macar schema bordului n-am reusit s-o obtin, asa-s de speriati sa divulge secretele renault...

Comment

Csevalyn ai un mesaj pe PM

Comment

Nu mai stie nimeni nimic despre asta nu cred ca este imposibil

Comment

Ideea e urmatoarea. Poti sa ai testere cate vrei dac anu ai ddt-ul nu ai cum sa inveti alte chei pe un logan. Si nu ddt-ul ala de pe net ca e fix degeaba, iti trewbuie un ddt care a fost legat la baza de date renault.

tu de ce crezi ca aia din service schimba uch-ul si cheile cu totul cand ar fi fost mai simplu sa rescrie cheile?
                      raspuns: pentru ca renaul<a.K.A. Dacia> nu da acces tuturor la baza de date a fabricii.

nu stiu cat de explicit am fost, dar sper ca s-a inteles.

stiu pe cineva care poate invata chei pe uch-uri. Daca vrei sa faci un business ,imi spui si intreb si eu la randul meu si-ti zic un pret.
                      Fuarte Nervos !!!

Comment

Ia legatura cu CSEBALYN pe PM si intreabal unde lucrez, iar in service se pot scrie numai cheile fara sa schimbi si UCH ul.

Comment

Cheile se invata in uch pana la 4 . Ele merg invatate cu DDT dar iti trebuie un cod special care parca este generat pe baza VIN-ului parca....

Comment

Asta era inainte acu nu se mai poate

Comment

Inainte ?!?! De cand e acum asta? Fii mai explicit pls

Comment

Din pacate nu pot sati dau prea multe explicatii.Codul este generat de un server si nu dureaza decat un anumit timpsi apoi iti trebuie o anumita versiun de CLIP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google