Problema Dezaburire Luneta ...
Collapse
X
-
Pai am auzit ca nu este interzis sa le stergi ca vezi Doamne dupaaia chiar ar avea de suferit dezaburirea tuturor geamurilor.
-
Nu mai respira.
Stegre toate geamurile cu o carpa curata imbibata in spirt medicinal. Eu asa am facut si nu mai am probleme.
Leave a comment:
-
Eu in schimb am probleme cu geamul stanga spate.Dom"le nu toate se dezaburesc numai ala nu.Oare ce naiba are?Ce as putea sa ii fac?
Leave a comment:
-
Exista o solutie, cum spune si darksid3, am luat eu mai demult pentru Oltcit, ca tot asa am zapacit niste liniute. Stiu ca era o solutie lichida, eu personal am dat atunci cu un penson fin si a functionat. Mi-a dat un coleg atunci nu stiu de unde avea. Ce sa zic, incearca pe la o firma de parbrize mai dotata, poate au
Leave a comment:
-
Alte pareri???? Stie cineva un service in timisoara care ar putea sa remedieze problema?Originally posted by vitriol View Post
Stai linistit ca nu ai ce sa-i mai faci. Se gasea o data pilitura de argint, dar pentru remediere iti trebuie nu stiu ce aparat de masurare a curentului electric sa vezi unde e intrerupta exact. E o operatiune care pur si simplu nu se merita pentru ca e foarte complexa.
Leave a comment:
-
Andrei, imi permit sa te contrazic, dezaburirea merge 12 min, dupa care se decupleaza singura. Scrie in manualul de instructinuni al masinii si chiar am masurat pe ceas sa ma conving.
Stai linistit ca nu ai ce sa-i mai faci. Se gasea o data pilitura de argint, dar pentru remediere iti trebuie nu stiu ce aparat de masurare a curentului electric sa vezi unde e intrerupta exact. E o operatiune care pur si simplu nu se merita pentru ca e foarte complexa.Last edited by vali007; 9 December 2008, 00:05.
Leave a comment:
-
Stiu ca existau niste kit-uri speciale insa de unde, cum, cat, nu stiu sa dau detalii!Cauta pe google poate gasesti ceva
Leave a comment:
-
Problema Dezaburire Luneta
Salut. Ca un om harnic si gospodar ce sunt m-am apucat sa curat luneta pe interior si am intrerupt 2 din circuitele acelea care dezaburesc luneta. Nu pot sa imi dau seama exact in ce loc dar nu mai dezburesc alea doua. Stie cineva cum se rezolva problema?
Mersi
Leave a comment:
-
Si la mine scade din intensitatea luminii faruruilor..In cat timp se opreste dezaburirea singura, cat trebuie sa treaca? Depinde si de varianta chestia asta?
Leave a comment:
-
Consuma mult dezaburirea spate.
In ralanti dati drumul la dezaburire spate sa vedeti cum scade o idee turatia motorului (corectata imediat de ECU).
Hi hi...Ce-mi place, cum da un pic racoarea cum apar treburi cu dezaburirea si alte cele
)
Leave a comment:
-
Am vazut eu pe o masina straina ca scria 300 W. Am vrut doar sa stiu daca e normal sa scada intensitatea. Acum m-am lamurit. Cand am sa cobor la masina o sa arunc un ochi pe luneta sa vad cati W sunt.
va multumesc!
Leave a comment:
-
Dezaburirea in esenta este o rezistenta. Cum este cea de la resouri. Ia bagati un resou in priza si vedeti cum se invarte contoarul de energie.
Leave a comment:

Leave a comment: