Problema Dezaburire Luneta ...
Collapse
X
-
Sal.Maestre spune-mi si mie cum se numeste solutia si cat costa,am mari probleme cu luneta,,.
-
salutare la noi in mures am gasit ceva solutie pentru luneta, e buna si ptr refacerea circuitelor electronice, e ca lacul de unghii.
Leave a comment:
-
Sal.Am o mare problema , nu m-ai functioneaza nici o liniuta la dezaburire luneta tensiune este la borne in apr la revizie nu mergeau 3 liniute sau reparat in servis\ce cu solutie de argint a mers super,acuma a venit frigu si pauza nu m-ai merge nimic toate au intreruperi foarte ciudat nu sterg luneta pe int nu am copi mici nu pun niciodata nimic in spate,,,acel spray graphit33 o fi bun de ceva daca il gasesc sau schimb luneta cu totul ,doresc un sfat..
Leave a comment:
-
mai ales daca iti bruiaza radio este clar contact imperfect foloseste sprayul de contacte intreruperea se produce de regule de la prea mult zel in stergerea lunetei urmareste cu atentie fiecare traseu in parte si il poti remedia daca intreruperea nu este prea lunga cu kitul de reparatie recomandat de aaliaax mai sus daca intreruperea e prea lunga o sa ai o probl. in sensul ca se va micsora rezistivitatea traseului respectiv si se va arde rapid
Leave a comment:
-
eu am lipit contactul pe geam cu pistolde lipit tip statie, dar se gaseste si solutie de refacere a circuitului
Leave a comment:
-
este un spay, cu graphit. pui banda adeziva sub ea si deasupra ei (a liniutei intrerupte) si dai cu asta. sprayul se numeste graphit 33 si costa cam 25 de lei. faci vre-o 200 de trasee (liniute) cu el. sa pui banda de hartie de service.
Leave a comment:
-
La un electrician auto ai fost?Nu stiu daca aici,pe forum,vei gasi vreun raspuns concret.Doar presupuneri,chiar daca intentiile sunt bune.
Leave a comment:
-
am revenit cu aceeasi problema... acele linii sigur nu sunt intrerupte. acum am observat ca atunci cand dau drumu la degivrare si ascult radio il bruiaza. nu am schimbat nimic si e prima data cand face asa.
Leave a comment:
-
firele de incalzire nu functioneaza atunci cand sunt intrerupte.daca ti-ar fi fost dezlipit un papuc din lateralul lunetei nu-ti mai functioneaza nici o linie de incalzire pe luneta.se pot masura rezistentele cu un aparat de masura
Leave a comment:
-
esti sigur ca nu sunt intrerupte liniile pe undeva? umbrela , cutie servetele , copii mici etc...ceva cu care sa fii atins pe acolo. Oxidul ala merge curatat cu un spray de contacte electrice dar nu cred sa ajute prea mult.
Leave a comment:
-
nu ati inteles. nu vreau sa desfac de pe luneta. vreau sa dau plasticul lateral jos doar ca e ca un colier facut de fir si nu il poti da jos, trebuie sa desfac firul. in spate am vazut un fel de mufa doar ca nu ai loc sa tragi tare si clips nu am vazut sa aiba. si asta intreb daca se desface prin tragere bruta sau are clips ascuns acae mufa care nu se vede in poze fiind acoperita de plastic.
Leave a comment:
-
Nu le dezlipi ca nu mai poti sa le pui la loc.are mufa dar ramane pe luneta o portiune destul de lunga deci nu vad rostul sa o scoti.Ca sa scoti mufa ori scoti plasticul(ala mare ,gri),ori tragi dinspre plastic ca sa indrepti tablia care e lipita pe luneta,dar cum ti-am spus nu te ajuta cu nimic daca scoti mufa.
Leave a comment:
-
Nu au nici un clips, sunt lipite cu fludor direct de luneta...Le poti dezlipi cu un ledcon, pistolul de lipit nu cred ca face fata acolo.
Leave a comment:
-
am incercat sa dau jos acel plastic doar ca nu stiu cum sa desfac acel papuc. nu pare sa aiba clips si daca vreau sa trag tare nu prea pot prinde foarte bine.
Leave a comment:

Leave a comment: