If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Va salut,am avut ghinionul sa trec peste o bucata de sticla destul de mare,m-am dat jos si am vazut ca imi este taiata anvelopa de la o roata din fata ,e taiat doar cauciucul nu a ajuns pana la,vroiam sa va intreb daca mai pot sa circul cu ea asa ?am totusi o teama sa nu explodeze si am pus roata de rezerva pana ma consult si cu voi,astept raspunsuri va multumesc!
Pune o poza cu taietura, in principiu nu e indicat sa circuli cu ea asa, dar daca nu ai alta solutie e recomandat sa o pui pe spate, deoarece in cazul unei explozii daunele vor fi mai mici.
Nu e deloc indicat sa mergi cu ea asa, dar ca solutie de urgenta ai putea sa o folosesti drept roata de rezerva. In caz ca faci pana, te va duce pana la o vulcanizare, dar, repet, nu e indicat sa mergi prea mult cu ea asa.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Dupa cum zici tu, imi face impresia ca taietura nu-i deloc de neglijat . Eu unul nu as mai punea asa ceva pe masina nici ca rezerva. Stiu ca este dureros , mai ales ca este un cauciuc destul de nou si nelucrat , dar sfatul meu este sa-ti cumperi o guma noua pe care o voi folosi ca rezerva, si lasa-ti pe masina toate rotile Continental . Chiar daca se repara, nu cred ca-ti va oferi confortul necesar, mai ales ca risti sa continui sa o folosesti . Nu se merita !
Parerea mea !
Eu am "colectat" un rest de potcoava ascutita in cauciuc, de mi l-a taiat vreo 3 cm. La vulcanizare, mi-au spus ca acel cauciuc este compromis si ca nu merita sa-l vulcanizez, pentru ca va fi un pericol potential. Asa ca l-am aruncat cu toate ca nu avea decat 6 luni si mi-am luat altul nou. Am vorbit singur vreo 2 zile si imi venea sa-i strang de gat pe toti carutasii, dar mi-a trecut. Asta e, noi sa fim sanatosi.
Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
@burn_rubber: se poate. Mai greu, dar se poate. A patit-o tatal unei prietene, noroc ca n-avea decat 70-80km/h. Senzatia e identica cu aia cand explodeaza o anvelopa cu camera.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment