Punte Spate Logan Deformate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu am vazut unul cu rotile in v si culmea ca nu avea greutate era doar soferul, loganul parea ingrijit nu chipurile ca ar fi carat cu el produse la greu

Comment

pii eu stiam ca mai toate masinile cu motor pe fata puntea spate e in v rasturnat nu mult citeva grade ca altfel am lua virajele doar cu 10km
      cum loganu poate fi inscris si in iahting club corelat cu una bucata care bag in portbagaj fara numar [a se citi subsemnatul]poate duce in timp la fisurarea si deformarea punti spate [putin probabil] sau la accentuare acelui unghi [foarte probabil , saboti rulmenti , arcuri .amortizoare etc, spate schimbate]
      baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

nu vi se pare normal ca pe fata, cand nu este motorul instalat, rotile sa fie in V?
        sigpic

Comment

Nu sunt mecanic. Dar nu mi se pare normal chiar si cu greutate avand ca rotile sa fie /\ .
          Daca asa este normal imi pun intrebarea : la un drum mai lung cu incarcatura nu mi se tocesc cauciucurile neuniform??

Nu am initiat acest thread ca sa ma aflu in treaba , doresc doar sa ma lamuresc de anumite aspecte si cum aici suntem o comunitate ce isi impartasesc opinile despre experientele lor cu minunata masinuta "Logan" sper sa gasesc un raspuns la intrebarile mele.
          Kiss Fm Gris Platine DC

Comment

La cele care stau rotile /\ e din cauza rulmentilor...(sarcina prea mare+gropi,derapaje cu frana de mana etc.care duc la deteriorarea lor) si de alfelf se schimba pe garantie din ce stiam eu....Da vati uitat?ale voastre cum stau?
            sigpic

Comment

La mine stau ok, adica \ \ , glumesc , am vazut si eu cate un Golan de firma cu rotiel / |, / \, samd, da ma gandesc ca le dau aia in buza destul de rau, nu se stramba puntea asa ca mergi pe drum, cu vant lateral.
              No, apoi blana
              Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
              ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

Originally posted by Seba View Post
                eu zic ca forma \ / e imposibil de explicat (altfel decat borduri din lateral sau derapaje cu frana de mana), / \ e foarte simplu: supraincarcare si socuri repetate (gropi, borduri din lung).
                daca iei o bordura ... puntea nu va sta \ | sau \ \ ca parca trage si partea cealalta dupa ea...
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

tocmai l-am contrazis amandoi pe golan91 si e logic cadn lovesti bordura sa stea \ / sau | / sau / /.
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Stai ca nu am inteles, de la joaca cu frana de mana , nu se deterioreaza rulmenti si rotile vor sta /\??
                    sigpic

Comment

Fratele meu a avut un BMW 230 (rechin pentru cunoscatori) si cand mergeam in spatele lui daca te uitai cu atentie,observai cum la denivelari si viteze mari rotile spate se deformau cam cum spuneati voi mai sus dar era o chestie normala din suspensii.la Logan nu e cazul.
                      GILL 3*

Comment

Originally posted by GOLAN91 View Post
                        Stai ca nu am inteles, de la joaca cu frana de mana , nu se deterioreaza rulmenti si rotile vor sta /\??
                        da,mai ales cand dai cu o roata intr-o bordura
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

@golan91: de ce s-ar cracana la baza cand tu lovesti bordura si forta o aplici inspre interiorul puntii? tu daca bati un cui in cap cu ciocanul, il scoti din scandura ?
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Sunt si eu posesor de una bucata MCV
                            Am dus masina la service, deoarece UZA cauciucurile pe spate, mai ceva ca si pe fata.
                            In urma unui test la unghiuri a iesit la inveala problema.
                            Nu intru in amanunte, dar se pare ca este o PROBLEMA la puntea spate!
                            De ce zic acest lucru? Simplu am fost la service autorizat sa o inlocuiesc si culmea este ca cea noua avea probleme si mai mari cu "unghiurile" decat puntea veche.
                            Deci ??
                            Trebuie sa precizez ca am trecut de mult varsta cu fazele legate de frana de mana, de viraje luate la limita, etc... totusi e un MCV !
                            Deci?
                            Ce pot sa cred?
                            Acum urmeaza sa mi se schimbe punte cea noua cu o alta punte si de data asta sper sa se inscrie si in parametri.
                            Revin cand se va finaliza cu concluzia..........

Comment

Da, am revenit
                              Mi sa schimbat puntea spate"noua" cu alta si mai "noua"
                              Sau ca sa fiu si mai exact, sa montat o alta punte spate, acum este totul in regula.
                              Raman la convingerea ca este o problema de fabricatie, sau o problema a producatorului.

Comment

Loganul prietenei mele, e dinala chel, si uzeaza dreapta spate pe exterior? rau rau! care poate fi problema?
                                MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google