Nissan=logan
Collapse
X
-
-
In Romania Loganul se numeste Dacia Logan . In Europa ( nu stiu daca si in afara Europei ) se numeste Renault Logan ( si probabil si Dacia Logan ) . In Mexic se vinde sub sigla Nissan si sub numele de Nissan Aprio . In India parca tot Nissan dar nu Aprio ci altfel , nu mai stiu acum . Vezi ca este un topic Hello from India , poate te lamuresti de acolo . Au o platforma comuna . Diferit fata de Dacia Logan la Renault , Nissan si cel din India este ca interiorul ( bordul ) sunt foarte asemanatoare cu Sandero si la exterior grila fata este diferita . Nissan si Renault fac parte din acelasi concern si probabil s-a combinat un pic si Peugeot pt ca exista un model de masina identica ca , caroserie dar cu denumiri diferite in fct de cei 3 pe care o fabrica in aceeasi fabrica din Polonia . Sau scufund eu Nissan/Renault cu Peugeot si altii .Originally posted by ryobi View PostLast edited by FLORIN77; 15 November 2008, 12:16.B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Nu o sa fie vandut in Romania, ci in tarile unde se comrecializeaza Aprio si Renault Logan.
Comment
-
Este foarte posibil sa fie si motoare comune asa cum sunt platformele . Costul dezvoltarii unui motor de catre un singur producator este mai mare decat daca este dezvoltat de 2 producatori in concubinaj
.
B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment

Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment