cumpar pompa servodirectie electrica pt logan diesel din 2007...sau daca aveti decat vasul (rezervorul) de pe pompa..ala de plastic in care sta lichidul...astept oferte..ms

Cumpar pompa servodirectie 1.5

Collapse

X
- 

- 

Cele mai precise documentari de repere se fac pe VIN-ul masinii;am patit de destule ori sa am nevoie de un reper si sa primesc altul asemanator, de aceea m-am obisnuit sa verific reperele dupa seria de sasiu, indiferent cat de uzuale ar fi eleOriginally posted by FLORYN View PostDe curiozitate te intreb : ce treaba are VIN-ul cu pompa aia?
Comment
 - 

In general pot aduce la comanda orice piesa de Logan, absolut noua ( din principiu nu lucrez cu SH ). Preturile le putem discuta la obiect, dupa Paste.Originally posted by FLORYN View PostMersi pentru explicatie. Ai idee cat costa una , nu am probleme cu a mea, doar asa ca info. Si inca ceva tu poti face rost de piese noi , sau SH?
Comment
 - 

am avut si eu probleme cu pompa dupa ce s-a dus cea originala, am cumparat una second care nu a tinut mai mult de o luna, acum am luat una noua cu garantie sper sa nu mai faca figuri ca am dat o caruta de bani pe ea 2035 ronsigpic
Broker de asigurari DESTINE
Comment

, sunt cu ochii pe voi !
Comment