eleron luneta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Raman de parere ca cel fara striatii da mai bine pe masina dar cel cu striatii imi place mai mult.
    :popa:

Comment

• De care vrei dala iti dau le am acasa , amandoua modelele
      Alex 0764781781
      ABS+ 1.6

Comment

• O sa vreau modelul fara striatii. Mi-am notat numarul si cand sunt hotarat, te sun. Bafta !

Comment

• Ok atunci astept comanda ta
          Bafta
          ABS+ 1.6

Comment

• Este mare diferenta intre asta facut si cel de fabrica ? Am vazut unul si arata destul de bine dar tot asa se monteaza ... se lipeste

Comment

• Daca cel care ti-l vopseste ii aplica si un strat de kit pentru plastic va iesi bine.mie prima data doar l-a vopsit si a iesit plin de pori zici ca era gaurit, dar dupaia i-a dat kitu acela si a iesit f bine.
              Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

• cat costa unu?
                MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Salut !
                  Are cineva vreun eleron de luneta custom mai scurt asa, sau din ala de la dacia din care a mai taiat la capete, ca mie la asta de la kitu dacia nu imi place ca nu continua linia plafonului si e mai lat cam cu 1 cm la capete.
                  Si pt cei care au si folie pe luneta, se mai vad din masina "maruntaiele" alea dupa spatele eleronului, ca m-am uitat la cineva fara folie si se vedea sinistru cu ramforsarile alea sau ce sunt
                  Keyboard error or no keyboard present.
                  Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

• dami si mie datele persoanei care face eleron luneta

Comment

• Post moderat...foloseste sectiunea Bursa.

Comment

• Originally posted by jordao View Post
                        Am cumparat de la Caremil Iasi un eleron luneta cu o luna inainte de a primi masina . L -am achitat si mi-am vazut de drum. Dupa ce a venit masina am aflat ca pentru al vopsi si monta ma costa cca. 4 mil. Nu credeti ca e cam scump ? Va rog un sfat , pentru ca nu vreau sa arunc cu bani . Eleronul nu l-am ridicat inca de la Caremil .
                        Este foarte scump eu cu 150 de ron am vopsit 2 bari fata spate si bandourile + oglinzile,barile leam vopsit in totalitate in culoarea masini deci cu 4 milioane se poate vopsi o masina intreaga....
                        sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• Spune ca pretul de 150 ron a fost facut la negru altfel nu ai cum pretul asta, numai o bara de vopst e 200 ron montat, demontat.

Comment

• Ceva o actualizare de pret la eleronul fara striatii ? A ramas neschimbat ?

Comment

• mai oameni buni, voi cu ce ati lipit eleronul de luneta (eleronul original din kitul de la dacia).
                              Va intreb pentru ca al meu a fost lipit de 3 ori si de fiecare data se dezlipeste in coltul din dreapta. Ori mesterii de la montaj nu au edcapat suprafata cum trebuie. Am observat ca eleronul se trage de colturi in ss cand e frig afara si se curbeaza (se muleaza pe geam) cand e cald.
                              Mai merita sa incerc sa-l lipesc inca o data? se da usor jos, se poate da jos cum trebuie?

Comment

• Se mai vinde eleroane am un coleg care vrea ... o actualizare de pret ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google