De cand ? Ultima data iesea cu Champion sau Eyquem.
Bujii NGK , DENSO- IRIDIUM
Collapse
X
-
Un set (4) de bujii Iridium nu are cum sa fie 85 lei, dar nici 85 lei / bucata daca le luati la un pret corect, fara adaos prea mare.
Cristi_XP va rezolva pe la 50 lei / bucata, in tara cel mai ieftin am gasit 225 lei setul.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Eu am luat de buna informatia colegului, banuiam ca e informat la zi; oricum am vorbit cu Cristi anul trecut pa aceasta tema; ramane sa vedem cat de actual e pretul, pentru un set de NGK Iridium IXDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
bk6eix sunt ceva mai reci , nu e neaparata nevoie pentru un motor de 75-90-105 cai... Ca sa va faceti o idee , BKR6EIX se pune si pe Clio sport de 172/182 cp,deci BKR5EIX sunt suficiente.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Am gasit la acelasi pret, asa ca nu conteaza de care iau.Originally posted by Cristi_Xp View Postbk6eix sunt ceva mai reci , nu e neaparata nevoie pentru un motor de 75-90-105 cai... Ca sa va faceti o idee , BKR6EIX se pune si pe Clio sport de 172/182 cp,deci BKR5EIX sunt suficiente.
E o problema ca sunt mai reci ?
Comment
-
Eu am luat 4 bucăți cu 220 de lei (anul trecut), de la UNIX (nu fac reclamă!), adică 55 pe bucată. Și le au pe stoc tot timpul.Originally posted by Shakar View PostUn set (4) de bujii Iridium nu are cum sa fie 85 lei, dar nici 85 lei / bucata daca le luati la un pret corect, fara adaos prea mare.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Eu le-am luat de la Cristi (nu fac reclama :>) cu 170 lei cu tot cu transport acasa, luate direct din UK (pe plic scria Royal Mail). La Unix m-am uitat anul trecut si parca erau peste 55 lei, poate ti le-a adus un prieten si a mai redus adaosul. Acum de exemplu BKR6EIX sunt ~70 lei la ei. Cel mai ieftin gasisem cu 225 lei setul in Bucuresti.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment

Comment