Am deschis acest topic ptr. a compara preturile pieselor la magazinele din Bucuresti, exceptie reprezentantele.Eu am cumparat filtru de polen din ala de Buzau cu 22LEI din Auchan Titan.

Preturi Piese Magazine Din Bucuresti

Collapse

X
- 

buna ziua.poate ma ajuta cineva cu niste preturi ptr filtru de ulei ,aer,bujii,placute frana,cheie de bujii,cheie filtru ulei.Deasemenea ma intereseaza ce cheie i-mi trebuie sa desfac sa curga uleiul uzat.poate i-mi spuneti si o locatie mai ieftina unde gasesc toate acestea.Daca cineva a schimbat si distributia cu toate curelele si pompa de apa,de curand sa mi spuna si mie pretsi loc .multumesc
Va rog sa-mi spuneti si mie daca la al 3 -lea schimb de ulei in loc de elf 10w-40 bag 5w-30 sau 5w-40 are ceva.ce parere aveti? multumesc
--------------------------------------------------------------------------------
Comment
 - 

filtru ulei: 7-25 de leiOriginally posted by danutzddd View Postbuna ziua.poate ma ajuta cineva cu niste preturi ptr filtru de ulei ,aer,bujii,placute frana,cheie de bujii,cheie filtru ulei.Deasemenea ma intereseaza ce cheie i-mi trebuie sa desfac sa curga uleiul uzat.poate i-mi spuneti si o locatie mai ieftina unde gasesc toate acestea.Daca cineva a schimbat si distributia cu toate curelele si pompa de apa,de curand sa mi spuna si mie pretsi loc .multumesc
Va rog sa-mi spuneti si mie daca la al 3 -lea schimb de ulei in loc de elf 10w-40 bag 5w-30 sau 5w-40 are ceva.ce parere aveti? multumesc
--------------------------------------------------------------------------------
filtru aer: 15-50 de lei
placute de frana: 30-400 de lei
bujii: 7-60 de lei / bucata
cheie bujii: 5-30 de lei
cheie filtru ulei: 10-70 de lei
Preturile sunt aproximative cu +/- -urile de rigoare.
Referitor la preturile manopera distributie/schimbulei/ulei, foloseste functia Search ca sunt thread-uri destule de unde sa-ti faci o idee.
Iti recomand ulei 5w30 sau 5w40, ceva mai bune conform fiselor tehnice.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
 - 

Eurofil?!?!?
Te-a suparat cu ceva motorul tau sa ii pui asa filtru slab???Originally posted by tertius View Postsi un filtru de ulei Eurofill la 6.20 ron
Daca o sa il intretii numai cu filtre din astea o sa ii canti vesnica pomenire
Gasesti filtre tot de Buzau echivalente la Mann-urile astea la preturi mai mult decat rezonabile, iar calitatea e OK. Tot in Auchan. Si le-am mai vazut si la Cora in Cluj. Am inteles ca e in intreaga retea de hipermarket-uri Cora si Auchan, mai zicea cineva pe aici pe forum.Originally posted by ioonell View Postcumparat ieri filtru aer man 42 de lei si filtru ulei man 18 lei
Eu am luat setul acela "filtru aer+filtru ulei+filtru polen" cu vreo 53 lei parca in Decembrie.
Mann nu mai e ce a fost... Au inceput si ei sa faca low-cost-uri pentru a face fata concurentei. M-am convins de noua lor calitate cu un filtru de aer pentru Astra G a fratelui.
Comment
 - 

piese de orgine Bucuresti
Salut,
imi poate indica cineva un magazin sau mai multe, in Bucuresti, unde sa gasesc piese de origine la preturi decente. ( preferabil prin Militari sau zona Foisorul de foc)
Ma intereseaza un set de filtre: motorina, ulei, aer, polen, si 4L de Dacia Oil plus 10W40.
Multumesc.
Comment
 - 

Am gasit un site cu placute de frana si filtre auto. Imi puteti spune care sunt bune pentru Logan (Laureate 1.6 din 2005)
Placute de frana: http://www.sculedescule.ro/categorie...placute-frana/
filtre auto: http://www.sculedescule.ro/categorie...eatured&page=1fara linkuri externe in semnatura
Comment
 - 

partener
salut,
din pacate nu sunt partener,(doar detin si eu un astfel de card), insa opnia mea este ca procentul/castigul tau este unul nesemnificativ pentru acele valori...oricum, daca te intereseaza un produs anume pentru masina din semnatura, da-mi de stire si iti pot oferi(zic, eu) niste preturi imbatabile(noi).
toate cele bune!
Comment

Comment