Buna, lucrez la un magazin de piese auto din iasi, si sunt interesat de a intra in legatura cu furnizori de piese pentru Logan. Ar fi dragut daca as avea acces si la un catalog, electronic sau nu, de piese, cu coduri. M-am gandit ca cel mai bun loc de a afla aceste lucruri e forumul...aici poti afla si bune si rele...;)
caut furnizori
Collapse
X
-
Nu exista catalog cu piese, exista doar un program, dar e foarte greu de procurat.
Comment
-
Catalog cu accesorii exista, dar cu piese nu.
Comment
-
am obtinut un catalog cu mai multe piese de logan si renaultOriginally posted by norro View PostBuna, lucrez la un magazin de piese auto din iasi, si sunt interesat de a intra in legatura cu furnizori de piese pentru Logan. Ar fi dragut daca as avea acces si la un catalog, electronic sau nu, de piese, cu coduri. M-am gandit ca cel mai bun loc de a afla aceste lucruri e forumul...aici poti afla si bune si rele...;)
daca vrei pot sa ti-l dau
catalogul mi l-a trimis un director de la o firma de distributie de piese din Bucuresti.
nu mai tipa!
Last edited by Seba; 18 February 2008, 22:25.
Comment
-
Dialogys Appli ................... 6.1.0
Dialogys Data .................... 3.6.5
java.Version ..................... 1.4.2
Comment

((((
totusi..unii membri de pe forum par sa stie destul de bine codurile anumitor piese...o fi si alta sursa?

:
Comment