15.000 De Piese Dacia Contrafacute

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am vazut stirea acum cateva zile piesele erau facute in tailanda si erau foarte bine copiate
    iar cu placutele de frana luati ferodo cu asa ceva vine masina din fabrica renault nu face placute de frana cum nu face nici filtre sau bujii
    asa ca aveti de unde alege doar tre sa va uitati ce a fost pe masina

Comment

La Diesel OEM nu sunt TRW ?
      MCV 1.5dCi & Volvo 2.5I

Comment

etrierii. placutele OEM Dacia sunt ferodo, sau trw, sau textar (se pare). dar putei monta bosch, valeo, ferodo(sunt o groaza de tipuri compatibile, de la fsl845 la premier sau DS), textar, chiar si fermit daca aveti incredere. oricum sunt mai bune (si garantate cumva) decat cele cu holograma de vapor. cat despre filtre de aer, sunt toate cam la fel mann, dacia sau buzau

Comment

Off topic, observai azi la un logan versiunea logan, 1.4 mp3 cu 3000 km la bord al unui prieten, cureaua de accesorii e Mitubishowa sau asa ceva !!!!!!!
          Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

pana si trw se face in china
            :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

Am o intrebare?

Exista piese originale Dacia Logan in magazine?sau doar in service?

Comment

of

degeBa!!!! asa ne place noua...doar sa vb.
                nu era mai bine sa se puna niste poze si sa ne arate exact unde sa ne uitam ca sa identificam piesele originale.
                ex. placutele de frana au stantate renault pe partea inferioara, etc

Comment

Originally posted by robertjinga View Post
                  Exista piese originale Dacia Logan in magazine?sau doar in service?
                  exista si in magazine. eu de cand am iesit din garantie ma duc la mecanic si imi da seria de fabrica. daca gasesc cu seria respectiva cumpar daca nu nu . se descurca el. dar mai nou cand am schimbat discurile de frana a mers cu mine deoarece si cele contrafacute aveau aceiasi serie. a verificat cam patru perechi pana a gasit una sa corespunda. dupa ce le-am achitat vanzatorul m-a intrebat daca nu vreau sa ii las lui cutia la discuri. bineinteles ca nu am acceptat. probabil ar fi pus altele contrafacute in ea si le vindea drept de fabrica. asa ca mare grija la ce cumparati
                  Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Originally posted by paultaxi View Post
                    pana si trw se face in china
                    Pana si Mahle si Hella au productie in Romania )

Comment

uleiul Castrol se face la Iasi .
                      sigpic #

Comment

Poti sa ne spui si noua de unde ai luat informatia asta? Un link ceva....
                        Just Hold Onnnnnn....

Comment

Eu am schimbat kitul de distributie in primavara anul trecut ,am facut cu el 10 000km,in cutie renault(Made in Polonia) ,l-am luat de la un magazin de piese auto ,am dat pe el 230 lei ,acum am vazut pe okazii.ro cu 150 lei.E contrafacut ?A montat cineva asa ceva?
                          Attached Files

Comment

la ce contrabanda se face in romania ... mai avem putin si ii ajungem pe somalezi
                            sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Comment

Originally posted by adyxo View Post
                              Eu am schimbat kitul de distributie in primavara anul trecut ,am facut cu el 10 000km,in cutie renault(Made in Polonia) ,l-am luat de la un magazin de piese auto ,am dat pe el 230 lei ,acum am vazut pe okazii.ro cu 150 lei.E contrafacut ?A montat cineva asa ceva?
                              Ce ai vazut pe okazii sunt petarde de kituri.
                              Ce ai pus tu (si eu si toti care am luat de origine) pare a fi original, se vede clar si holograma.

Comment

Originally posted by Vod00 View Post
                                Poti sa ne spui si noua de unde ai luat informatia asta? Un link ceva....
                                Este verbala de la Comerciant cu piese auto , imformatie e sigura. Eu am folosit numai Castrol si nu am avut probleme.
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google