Cotiera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MirCip
    replied
    am eu de la reprezentanta si scartaie si asta in draci . deci no stres

Leave a comment:

• zake
    replied
    Eu am luat din Carrefour cu 65 ron. Arata bine ... si atat. Scartaie si trosneste de imi vine sa o arunc pe geam. Tot mai buna e aia de la reprezentanta.

Leave a comment:

• bossliviu2006
    replied
    am revenit cu poze noi,si cateva pareri
    pro:ergonomica,utila(un mini torpedo)...si da bn...si a fost si un moft de-al meu
    contra:cand pui centura trebuie s-o rabatezi,blocheaza accesul la reglajul scaunului....si km atat
    Attached Files

Leave a comment:

• bossliviu2006
    replied
    sal...nu stiu ce are de nu-mi deschid schitele de montare a cotierei...poate cnv sa-mi trm si mie prin prin mail...adresa e: user@yahoo.com.... ms[/email] anticipat...azi ma primit coletu comandat de ieri cu o cotiera autospeed...cateva poze
    Attached Files
    Last edited by bossliviu2006; 11 March 2010, 21:13.

Leave a comment:

• ZSO
    replied
    cand am fazut pozele de la cotiera cand nu a fost inca montata arata ciudat, dar acuma cum am vazuto arata foarte bine si ce e mai important ajungi foarte usor sa prinzi centura, bravo dorule, idea e chiar geniala...

Leave a comment:

• radu2008
    replied
    Arata super bine si usor de ajuns la centuri acuma cand am timp ma apuc sa fac si eu un suport ca al tau!

Leave a comment:

• Rouge de Feu
    replied
    Revin cu poze cu cotiera modificata - montata. Bine-inteles ca cel la care am dat modelul, nici in ziua de azi nu mi-a facut dublura la partea modificata. Asa ca am luat-o si mi-am montat-o pe masina. Nu de alta, dar am nevoie de cotiera pentru drumul la Brasov.
    Attached Files

Leave a comment:

• irinel
    replied
    Am montat si eu cotiera de la Auto speed ... Se potriveste perfect. Imi pare rau ca nu am gasit mai devreme acest thread. totul pica la fix la montaj fara probleme.
    Avantaje: acces mai usor la cuplarea centurilor de siguranta, la frana de mana.

Leave a comment:

• Andrei87
    replied
    Eu am gasit in targul din vitan o cotiera care arata ca cea originala cu 55RON

Leave a comment:

• Rouge de Feu
    replied
    Originally posted by valeriuciprian View Post
    Rouge de Feu...ne vedem la Brasov...sper sa nu uit sa te contactez sa iti vad masina.
    OK

Originally posted by bogdan_1984 View Post
    urata a dracului. parca zici ca este un om cu proteza fara pantaloni.chiar asa de tare deranja, incat sa o "anchilozezi"?!
    Si daca ar fi asa, pentru mine conteaza in primul rand utilitatea (totusi deranja destul la punerea centurii) inaintea esteticului, desi ai fi surprins de cat de elegant arata. De fapt nici nu se vede, ai impresia ca cotiera este suspendata.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google