Adica n-aveau nici pe Feleac nici pe Dorobanti? Chiar ca au avut vanzare in perioada asta.
Vezi aici. Cred ca se pot comanda si ti le trimit prin posta.
Vezi aici. Cred ca se pot comanda si ti le trimit prin posta.
Si.. as prefera sa fie din cauciuc
LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
) Gata nu mai am nevoie am primit de la prietena mea cadou de craciun
is universale dar sunt din cauciuc sper sa potriveasca si sa nu joace
Maine la intalnire poate ma ajuta baietii sa le pun sus
LAUREAT 1.5 DCI
, sunt cu ochii pe voi !
ii un pretz un ale mele o fost in jur la 60 de lei... dar is din cauciuc cele din plastic nu prea imi ofera incredere
LAUREAT 1.5 DCI
LAUREAT 1.5 DCI

baiatu(amicul unui bun prieten) care mi-lea montat e angajat la dacia(mi-le a montat la negru , adica in service si banii iam dat lui la juma de pret fata de cel normal) si el are asa ceva si inainte sa-si monteze a tot stat pe ganduri si pana la urma a ajuns la concluzia ca nus probleme ptr ca se scurge totul de acolo... oricum aspectul e super...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment