corect,pana acu ai punctat bine.Pe mine ma intereseaza,la ce ne ajuta faptul ca o sa fim un club inregistrat ? Si banii de pe cotizatie la ce vor fi folositi ?
Sa zicem ca prima oara,o sa fie cheltuiti pe acte si ce trebuie pentru infiintarea clubului,pe viitor...de cheltuit ar putea fi cheltuiti ,doar pentru organizarea de intalniri...
Cunosc situatii in care au aparut certurile,chiar inainte sa se infiinteze clubul,tot de la bani...
Astept pareri...
Sa zicem ca prima oara,o sa fie cheltuiti pe acte si ce trebuie pentru infiintarea clubului,pe viitor...de cheltuit ar putea fi cheltuiti ,doar pentru organizarea de intalniri...
Cunosc situatii in care au aparut certurile,chiar inainte sa se infiinteze clubul,tot de la bani...
Astept pareri...

serios, nu stiu daca n-o sa se ajunga sa se desfiinteze asociatia inainte de a exista. si-i pacat de forumul asta, s-au legat ceva relatii intre noi...banul, mama lui, le dezbina pe toate...si sincer vorbind, prefer sa dau aia 2% unei fundatii pt copii sau pt sanatate...hai sa fim seriosi, am putea spoilere si suc-uri si stickere sa ne luam din banii de buzunar, nu din banii care i-am putea da altora care chiar au nevoie de ei. eu zic ca daca se ajunge la cotizatie, aia sa fie din alta parte. dar imi mentin parerea ca momentan sa ramanem asa. poate cand vom implini doi ani de activitate, sa reluam subiectul si atunci vedem cati dintre noi mai suntem in stare sa facem asociatie...
Comment