Cum a zis si ROAD EMPIRE un sondaj...de tip forumistic...ar fi chiar indicat si cred ca fiecare ar fi interesat de rezultat...sa vedem care este parerea generala...nu cred ca sondajul in sine ar afecta(cum cred unii...) spiritul si comunitatea loganclub in toata amploarea sa din ultima vreme...deci nimic de pierdut.
P.S.
Treaba cu asa zisul lobby...cel putin pe plan local...a mai adus 2-3 persoane interesate de loganclub,nu stiu in alte parti(in mare am incercat sa aduc la cunostinta despre comunitatea loganclub si evenimentele din ultima vreme...).Bineinteles ca au existat si bobarnace de genul:"ne lasi frate?","asa de disperati sunteti?","dute taree cu loganu tau..."etc.dar m-au amuzat si le-am tratat ca atare s-au le-am ignorat.Mult mai multe au fost reactiile pozitive asa ca se merita .
.

P.S.
Treaba cu asa zisul lobby...cel putin pe plan local...a mai adus 2-3 persoane interesate de loganclub,nu stiu in alte parti(in mare am incercat sa aduc la cunostinta despre comunitatea loganclub si evenimentele din ultima vreme...).Bineinteles ca au existat si bobarnace de genul:"ne lasi frate?","asa de disperati sunteti?","dute taree cu loganu tau..."etc.dar m-au amuzat si le-am tratat ca atare s-au le-am ignorat.Mult mai multe au fost reactiile pozitive asa ca se merita
 .
.

Comment