Soareci in masina!!!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    am avut soareci si sobolani astavara si am primit urmatorul sfat foarte bun de la colegii de pe forum. se gaseste in comert o otrava sub forma de pliculete de ceai. am lasat pe motor pliculete din alea si au murit toti. de atunci nu am mai avut probleme. pliculetele nu trebuiesc atinse cu mana pt ca rozatoarele simt mirosul uman si trec pe langa ele. eu am folosit o penseta.
    sigpic

    Comment


    • #47
      si dupa cum i-ai scos ? sau au murit langa pliculete?
      Interactive Design Lights & Sound <- click

      Comment


      • #48
        nu mor pe loc, de obicei cauta apa, eu ii gaseam pe langa balti
        sigpic

        Comment


        • #49
          si in ce magazine ai gasit acest "antidot" ?
          Interactive Design Lights & Sound <- click

          Comment


          • #50
            pe la farmacii veterinare, eu stau la tara si le-am luat din sat de la un magazin de metalo-chimice
            sigpic

            Comment


            • #51
              am inteles ms mult
              Interactive Design Lights & Sound <- click

              Comment


              • #52
                nu e de ras...dar solutia mea ar fi sa cumperi o pisica si sa o bagi in masina...poate asa se rezolva problema :P
                TAXI M2O

                Comment


                • #53
                  O chestie fff tare:la un coleg s-a bagat pe la aeroterma un soricel,pe care la un moment dat l-a prins ventilatorul si l-a facut bucatele.
                  Asta s-a intamplat in vara lui 2009,cand afara erau vreo 30 grade.
                  Dupa ce a stat masina un pic la soare,nu mai putea sa se urce in ea,asa de tare putzea acolo.
                  A decupat zona pe unde se pune filtrul de polen,a curatat cu solutii tuburile de aer si apoi chiar dupa vreo 6 luni se mai simtea un pic mirosul ala de "carne".
                  Un alt prieten a pus intro chestie ca si aia de la wc ceva solutie ,ca si un baton arata,care cica emite un miros care nu le place la rozatoare.(momentan nu stiu ce a pus acolo)
                  Iara m-am culcat tarziu...

                  Comment


                  • #54
                    looolll
                    TAXI M2O

                    Comment


                    • #55
                      am patito si eu cu un soricel care a ros putin pe la cabluri la bujii si ca solutie am spalat motorul dupa care am golit un spray de silicon sa nu mai mirosa a soarece si nu sa mai intors spre norocul meu

                      Comment


                      • #56
                        eh, da... am patit-o si eu. un soricel s-a aventurat pe la motor si cred ca mi-a ros un cablu de la stropitorul de parbriz acolo si-a gasit si sfarsitul saracutu, de mi-a imputit nu numai masina, ci toata strada. miros mai oribil nu exista.

                        Comment


                        • #57
                          Pana acum n -am mai auzit sa-ti intre soareci in logan,la un prieten ia intrat soreci in torpedou dar el are o dacie 1310. oricum nu- i de mirare cred ca aproape la orce masina poate sa intre
                          http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

                          Comment


                          • #58
                            Salut ! Acum vreo 2 saptamani am gasit pe sub capota excremente de soareci. Acum o saptamana faza s-a repetat asa ca am decis sa pun otrava ( din aceea sub forma de jeleu albastru ) prin garaj, pe langa masina si sub masina ( chiar si sub capota, pe scut). Asta seara am vizitat masina ( nu am mai fost la ea de vreo 4 zile) si am constatat ca otrava era mancata aproape toata ( am pus o punga plina de " jeleuri" ). Am deschis capota si iar am gasit excremente...ce e interesant e ca am gasit o bucata de "jeleu" din ala sub grila unde e vasul de spalare parbriz ( chiar langa vas...) cum o fi intrat acolo si pe unde ? ma gandesc ca nu poate fi sobolan ca nu incapea....am dat drumul la aeratoare pe ventilatie tr 4 si venea miros de soarece....sper sa nu fi murit pe acolo ( cica mor la 2-3 zile dupa ce mananca otrava)...am lasat putin masina pornita cu ventilatorul pe 4 , am dat cu stropgel si parca nu mai mirosea.... Maine ma duc sa desfac grila aia sa ma uit ce si cum mai bine... Ce sa fac ? Multumesc anticipat !

                            Neata ! Am fost astazi la masina, ca sa vad pe lumina cum se prezinta treaba... Am desfacut grila de la vasul de parbriz si am vazut excremente de soareci si pe acolo...Am spalat eu cu apa pe acolo dar degeaba... Au intrat pe la aeroterma ca miroase a soarece cand dau drumul la ventilator de zici ca il tii la nas nu altceva...Faza foarte naspa e ca am dat drumul la aeroterma pe tr4 si cand am dat pe recirculare s-a auzit ca si cum ar fi lovit ceva in ea, a aruncat prin aeratoare bucatele mici de otrava din aia albastra ( au reusit sa duca otrava si pe acolo... ) si acum aeroterma vibreaza pe tr3 si mai ales pe tr4 de simt si in volan putin vibratia....ce sa fac ? ajutati-ma va rog !! masina e inca pe garantie, ph2 prestige noiembrie 08. Multumesc !
                            Last edited by K4M; 25 July 2010, 10:51. Reason: Automerged Doublepost

                            Comment


                            • #59
                              Pt. K4M
                              Pt a nu pati ca un prieten care a avut masina parcata la tara vreo saptamana si caruia i-a intrat soricelul si murit in locasul unde ar tb sa fie filtrul de polen, schimba locul de parcare sau improvizeaza un filtru deasupra acelei guri de admisie aer in aeroterma de sub stergatoare (exista pe forum deja modele si sugestii impotriva prafului) sau din sita metalica impotriva accesului rozatoarelor. Succes la improvizat.
                              Last edited by Iuga; 5 August 2010, 19:59.

                              Comment


                              • #60
                                Salut ! Am fost la Meridian Vest si am remediat problema ( desfacut aeroterma, curatat - nu era niciun soarece mort dar lasase mizerie - , am montat si filtru de polen si sunt f multumit de calitatea aerului acum). Anti soareci o sa astup in garaj toate gaurile pe unde ar mai putea intra... Filtrul la gaura de admisie e ok dar nu am timp deocamdata... Numai bine !

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google