Scaune Imbracate In Piele

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Scaune Imbracate In Piele

    Salutare la toata lumea,

    A incercat cineva sa imbrace scaunele in piele sintetica?
    Preturi, imagini

  • #2
    de ce sa le imbraci in piele?
    Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

    Comment


    • #3
      dap eu le am
      Attached Files
      drive with speed than you die fast

      Comment


      • #4
        de ce nu?sau o alta posibilitate.la acelasi pret,dar cu alt comfort.scaune de mercedes...dupa ex lui paulik.cred ca iesi mai bine.....parerea mea...si daca le gasesti la dezmembrari la oferta.....super..din cate tin minte...acum un an si ..ceva luni..vreo 6,7,mi-au cerut aproape 2000 de euro,scaune si placa din spate,de la difuzoare.daca mai puneam si bordul(care e greuuuuuu de dezasamblat..si riscant)...+portiere..cred ca depasea 3000.oare chiar se merita?sau cauti ceva la dezmembrari....sa ajustezi,plus niste fete de ph2,600 de lei..si iesi mai ieftin si mai bine.scaunul soferului la mine are reglaj lombar.pe inaltime....e bunisor..dar nu se compara cu unul de mercedes....asa ca...nap....trebuie gandit f bine...daca ai bani si iti plac scaunele....tot respectul.dar sa fie ceva de calitate...sa nu o faci la nenea de 80 de ani care nu mai vede acul..nop?

        Comment


        • #5
          am incercat eu piele perforata rosu cu negru, poze nu am acum.

          Comment


          • #6
            buna idee treaba cu scaunele de mercedes..dar oare se potrivesc?!
            Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
            sigpic

            Comment


            • #7
              de potrivit..nu se potrivesc,trebuie mici adjustari,dar rezultatele sunt pe masura....crede-ma.ideea e sa prinzi la dezmembrari pe cineva putin interesat de scaune...gen..a dat cam tot de pe el..asa ca daca iei scaunele si-i lasi 150 de puisori..e multumit...nap....e o idee..acum...depinde de fiecare..daca mergi la un meserias..care are un pic de experienta..imediat le-a pus pe golan,...eu unul nu as fi impotriva sa imbrac scaunele originale...dar parca e prea....scumpisor...cei care fac acest lucru,nu sunt obisnuiti....sa spunem...cu logan...ci cu propietari de masini mai ...europene..la care si manopera e pe masura.daca gasesti tapiterie de piele sau ecologica in 3-4 sute..5 sa spunem..dap..dar mai mult..nap..e pentru masini de expozitii.adica bagi 2000 in piele,2000 in audio...dar deja ajungi la ....daca ai bani si nu ai ce face cu ei...si ai un hobby extrem pentru logan,,,,ma rog..fie care cu gandurile lui..nop?
              Last edited by adrianixx; 7 February 2010, 23:50.

              Comment


              • #8
                dak mergi mult cu masina nu ti-as recomanda scaune de piele....am avut pe octavia si vara ma tot foiam pe scaun...nu stiam cum sa mai stau - tapiteria din piele nu este recomandata masinilor fara clima.
                TAXI M2O

                Comment


                • #9
                  Originally posted by CT08GNT View Post
                  dap eu le am
                  Bun ... si in idee, cam cat costa ??? se fac cumva pe culori alese de catre cumparator ? eu as vreau un gri cu alb ...

                  exista o firma care imbraca full masina in piele naturala si au culori la comanda ... inclusiv bord si fete de usa ... dar la ei pretul variaza intre 900 e si 1600 e fara t.v.a. din cate mi-au spus au piele tip bmw, audi, vw cu mai multe tipuri de cusatura simpla, dubla, cu snur si cu draci ca nu mai stiu ... dar pe bune cum spuneati mai sus... ca nu se merita sa bagi 2000 e in piele si 2000 in muzica ... eu unul am bagat 2000 e in muzica si tot nu am terminat, mai am si fata. rezultatul este un sunet cat se poate de fin sau o mare presiune in plamani. sa fim seriosi, cine de aici care ar avea posibilitatea sa puna piele in dacie nu ar pune ? ne ascundem dupa deget si cand isi pune unul, comentam ca e nu stiu cum. haideti sa fim mai realisti !
                  Last edited by Razvan.YPC; 19 June 2010, 13:05. Reason: Automerged Doublepost

                  Comment


                  • #10
                    Nu iti recomand sa pui piele sintetica pe scaune,pentru ca nu o sa mai poti sta pe ele pe timpul verii(nu ca iarna ar fi mai placut sa te asezi in niste scaune reci ca gheata).Cele ca in pozele lui GNT sunt in jur de 300 lei(scaune+bancheta) in constanta.Poti alege ce culoare vrei(au vreo 15 culori si nuante de piele sintetica + tot cam atata de material textil)Eu am ales sa-mi fac marginea din piele sintetica(albul din poza lui gnt) si mijlocul(ce e in poze albastru) din material textil.Pentru mine e perfect ca's mai slabut si nu ating partea de pielea sintetica,dar cei care se urca in dreapta si sunt mai maricei tot timpul se plang ca se lipesc de scaun.
                    Last edited by gxg; 19 June 2010, 14:00.
                    MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

                    Comment


                    • #11
                      Scaunele mele imbracate in piele autentica pentru asa ceva, nu recomand, piele sintetica sau musamaua aia naspa
                      Attached Files
                      sigpic
                      Maică, ce mafioți de treabă !!!

                      Comment


                      • #12
                        eu unu nu mi-as pune asa ceva pt ca vara de arde sunt calde scunele si iarna sunt bocna de rece pana pornesti caldura dardai de frig,am vazut asta la prieteni de ai mei si se plangeau de ele,depinde de om,bafta la ele

                        Comment


                        • #13
                          Le am si eu imbracate in piele ecologica din aia... mai pe scurt un fel de musama dar mai de calitate . Nu recomand. Vara e o "placere" sa te urci in masina daca a stat la soare si sa sari in sus ca ars cu fierul incins. Si am folie, deci mai atenueaza putin din razele solare, dar tot arde ca dracu. Iar iarna.. chiar si cu incalzire in scaun nu prea faci nimic. Ca pana te urci in masina, dai cheie, pornesti incalzirea... pana se incalzeste scaunul tot pe zloi stai. Decat sa le imbraci in piele naturala sa dai o groaza de bani, si sa stai tot ca pe banca fara nicio sustinere laterala mai bine cauti niste scaune sport sau profilate mai bine decat "bancutele" de Logan. Iar o combinatie de alcantara pe centru si piele normala doar pe margine face minuni si scapi si de arsuri vara si degeraturi iarna.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by kenjiro_sanga View Post
                            Scaunele mele imbracate in piele autentica pentru asa ceva, nu recomand, piele sintetica sau musamaua aia naspa
                            un pret ?? si unde le-ai facut poti spune?

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by kenjiro_sanga View Post
                              Scaunele mele imbracate in piele autentica pentru asa ceva, nu recomand, piele sintetica sau musamaua aia naspa
                              cat tea costat ??? si unde ai pus pielea ???

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google