Numai suparat cu nimic
huse scaune
Collapse
X
-
-
super huseleOriginally posted by zake View PostAm promis ca o sa postez niste poze cu husele din piele ecologica pe care mi le-am facut la comanda. Eu sunt super multumit. Exclus variantele ca nu sunt bune ca transpiri, ca se crapa, etc. Sincer va spun ca sunt 100% multumit. Nu se haiesc pe scaune cand te urci sau cobori din masina. Arata ca din fabrica.
ma intereseaza daca gasesc in Bucuresti asa ceva si unde?
acestea cum se prind de scaune?sper ca nu se strica tapiteriaLast edited by djlove; 9 September 2010, 22:10.
Comment
-
chiar ca arata superbe.......Originally posted by zake View PostAm promis ca o sa postez niste poze cu husele din piele ecologica pe care mi le-am facut la comanda. Eu sunt super multumit. Exclus variantele ca nu sunt bune ca transpiri, ca se crapa, etc. Sincer va spun ca sunt 100% multumit. Nu se haiesc pe scaune cand te urci sau cobori din masina. Arata ca din fabrica.
stie cineva daca gasesc asa ceva in Bucuresti?
Comment
-
-
-Iti poti pune bineinteles , acestea sunt concepute special pentru scaunele cu airbag in scaun , au alta cusatura...daca sunteti interesati detalii pe privat , sunt preturi foarte bune ;)Originally posted by ten View Postas avea si eu o intrebare in legatura cu husele de scaune. Daca am airbaguri laterale mai imi pot pune huse pt. scaune?
Comment
-
Ai aici tapiterie frumoasa de black line http://www.loganclub.ro/forum/vand_t...11-t40521.htmlOriginally posted by thothsh View Poststie careva unde gasesc tapiterie de scaun pentru logan blackline? adica sa arate la fel ca cele originale. am ars cu tigara scaunul din fata soferLogan laureat 1.2
Comment
-
Rolul huselor este sa pui unele care sa aratte mai bine ca tapiteria masinii din fabrica, altfel nu are rost sa pui huse pe masina... de exemplu prima tapiterie, tapiteria veche a loganurilor este jalnica, dar treptat au pus din ce in ce mai bune, nare rost sa pui huse pe tapiteria de black line, dar pe loganurile 2004-2006 clar trebuie, arata jalnic tapiteria aia, la fel nuca de la schimbator, e din topor facuta cea veche, pe cand cea noua arata super, oamenii nu se gandesc insa sa schimbe nuca veche cu cea noua, investitie minimaOriginally posted by vitriol View PostEu chiar nu inteleg rostul huselor. Le protejez ca sa ce? Ca atunci cand o vand, cel care o ia sa aiba scaune curate? Mi-as lua mai multi bani din vanzare asa? Nu cred. Si unde mai pui ca nici nu sunt estetice, stau ca niste carpe pe scaune. Asa ca stau cu scaunele ei si daca se murdaresc o duc la spalatorie.Logan laureat 1.2
Comment

Comment