De ceva vreme tot apare o reclama la tembelizor cu WS Platinum si Fix It Pro. WS Platinum este un set de cosmetizare a masinii. In reclama indepartarea gainatului este extrem de usoara, dai cu carpa si gata. In plus este un polish de lunga durata care protejeaza lacul original.
Fix It este pentru zgarieturi. Unul face o zgarietura adanca la tabla, da cu markerul special peste si in cateva minute dispare ca prin minune zgarietura.
Fix It este pentru zgarieturi. Unul face o zgarietura adanca la tabla, da cu markerul special peste si in cateva minute dispare ca prin minune zgarietura.

asa ca am avut surpriza sa imi vad masina zgariata cand am ajuns acasa.. oricum am incercat si eu sa imi iau acel corector cu 40 de lei dar se pare ca in dej si in cluj nu era de vanzare rosu passion ci alte culori si am gasit din intamplare in auchan un corector .. spre surpriza mea rosu passion.. doar 8 lei .. nu cine stie ce calitate dar am acoperit acea zgarietura lunga de 60 cm ,, nu se vede decat daca te apropii foarte aproape de masina..
stiu baietii marketing

Comment