dci-urile n-au sonda lambda
Catalizator
Collapse
X
-
Si eu stiam la fel, dar am vazut postul astaOriginally posted by csebalyn View Postdci-urile n-au sonda lambda
Originally posted by csebalyn View Postdupa ce treci de itp, poti pune o teava in locul catalizatorului, dac loganul tau e din primele modele cu o singura sonda lambda. daca ai una si dupa catalizator, atunci tre "copiat" semnalul lambda1 peste lambda2, altfel o sa intre motorul in regim de imbogatire ralanti (bucla deschisa) si-o sa ai un consum de bmw. dar de mers vei merge tot ca o dacie
Comment
-
nu prea inteleg,..cum s-o iei de la un 11.4,fie el si fara catalizator(frate...parca ai face remapare daca scoti catalizatorul asta)...cand u zici ca ai facut si resoftare?..esti sigur ca nu aveai trasa frana de mana?sau poate ala avea 1.6...dar avea scris 1.4 pe masina...
Comment
-
pai eu am gumele de iarna(si sunt grele)...are 1.4 coaje..poate o are si resoftata...dar la liniuta am facut 1.6.....Poate a prins vre-un gunoi;))Originally posted by adrianixx View Postnu prea inteleg,..cum s-o iei de la un 11.4,fie el si fara catalizator(frate...parca ai face remapare daca scoti catalizatorul asta)...cand u zici ca ai facut si resoftare?..esti sigur ca nu aveai trasa frana de mana?sau poate ala avea 1.6...dar avea scris 1.4 pe masina...
Comment
-
Pai dCi-ul (65 CP) resoftat nu face 1,4 MPI, daca soferii sunt buni.
Comment
-
Depinde pe ce distanta. Pe 400m sunct cam la egalitate, dar dupa, ramane dCi-ul in urma mult.Originally posted by Sooky View Postdci-ul (65cp) stock face 1.4 stock
Dar hai sa nu mai continuam cu off-topicul si sa ne intoarcem la catalizatorul de dCi.
Comment
-
aha...la greutatea masinii, ca-i cu 100kg mai greu dci-ulOriginally posted by Sooky View Postdci-ul (65cp) stock face 1.4 stock
la depasiri, unde tre sa accelerezi de la 60 la 100, da, il cam face, dar la sprint, nu, numai daca soferul de 1.4 nu stie sa dea bice. de consum nu mai vb, acolo clar dci e mai bun...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
la dci mere scos lejer catalizatorul,nu tre alte modificari...
Cat despre ITP...daciile alea de pica tabla din ele cum trec ?
)
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment

Comment