Multumesc mult de efort si informatii.  Se pare ca ce voiam eu sa fac (aprindere avarii la deschiderea usilor cu contact pus) prin legarea unei diode intre UCH A20 si B33 (intrarea de la buton avarii), nu prea e posibil. Cred ca ar fi mers doar daca era o masa ferma, asa cum da butonul de avarii. Atasez si schema bordului (probabil + miu este un plus electronic dat de bord).
Se pare ca ce voiam eu sa fac (aprindere avarii la deschiderea usilor cu contact pus) prin legarea unei diode intre UCH A20 si B33 (intrarea de la buton avarii), nu prea e posibil. Cred ca ar fi mers doar daca era o masa ferma, asa cum da butonul de avarii. Atasez si schema bordului (probabil + miu este un plus electronic dat de bord).
Sper ca nu am fost prea off-topic
					 Se pare ca ce voiam eu sa fac (aprindere avarii la deschiderea usilor cu contact pus) prin legarea unei diode intre UCH A20 si B33 (intrarea de la buton avarii), nu prea e posibil. Cred ca ar fi mers doar daca era o masa ferma, asa cum da butonul de avarii. Atasez si schema bordului (probabil + miu este un plus electronic dat de bord).
Se pare ca ce voiam eu sa fac (aprindere avarii la deschiderea usilor cu contact pus) prin legarea unei diode intre UCH A20 si B33 (intrarea de la buton avarii), nu prea e posibil. Cred ca ar fi mers doar daca era o masa ferma, asa cum da butonul de avarii. Atasez si schema bordului (probabil + miu este un plus electronic dat de bord).Sper ca nu am fost prea off-topic

Comment