am roata de rezerva noua(MONTANA) am folosito doar o data 7 km si vreau sa o folosesc. Poate gasesc ceva asemanator in comert sa pot face pereche si sa o pot folosi pe fata sau spate. Am inteles ca nu se mai fabrica montana de ceva timp
Vreau Si Eu O Parere
Collapse
X
-
unde gasesc pe cineva sa o cumpere si cam cat face sau cumpar dar sa fie cat mai nefolosita
(de unde stiu ca nu iau teapa)Last edited by duca marius; 28 March 2011, 23:04.
Comment
-
Nu stiu daca o dau eu caut sa cumpar vreau sa mai caut e noua poate am noroc in suceava ori la noi in oras(gura humorului).Azi ma duc sa ma interesez de cauciucuri sa vad ce gasescLast edited by duca marius; 29 March 2011, 14:53.
Comment
-
Nu se mai fabrica Kormoran K801 cu care veneau masinile echipate. Acum e Kormoran Impulser.
Vezi daca seamana Montana ta cu asa ceva.
Comment
-
Mai bine cumperi 2 anvelope noi ,fara sa te mai complici.Iti spun si de ce .....eu am o anvelopa Montana care a fost pe masina cand am cumparat-o.Anvelopa a rulat vreo 3000 de kilometri dar are ca varsta circa 6 ani,deci,nu prezinta nici o garantie......Eu doar nu ma indur sa o arunc.Last edited by ROY; 30 March 2011, 16:15.
Comment
-
Sa stii ca nu m ar mira sa aiba dreptate omu...Originally posted by felix. m View PostCauta ca mai sunt persoane care vand Kormoran K801 , au profile aproape identic .
Ps. Am auzit de la un vulcanizator ca cica Kormoran K801 cu care venea Loganul nu era la fel cu cel care se gasea in comert (acesta fiind mai prost)
Comment

In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...

. Lasati-mi un PM
Comment