Oare in vreo 5 ani cat va fi la noi pretul combustibilului,avand in vedere ca si rezursele sunt cam pe duca?
Postati Doar Preturi Carburanti ;-)
Collapse
X
-
Si acum 60 de ani se spunea la fel: "Resursele sunt pe terminate" si uite ca de atunci s-au inmultit masinile de zeci de ori si industria si avioanele, tot. Nu mai spun de plastice care si alea inghit o gramada de petrolIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
S-a demonstrat ca resursele nu sunt nici pe departe "pe duca" asta era o strategie ca marii exploatatori de petrol sa tina pretul sus, puturile care au fost considerate goale dupa exploatare, dupa o perioada de timp au inceput sa se umple iar.Originally posted by Red_Alin View PostOare in vreo 5 ani cat va fi la noi pretul combustibilului,avand in vedere ca si rezursele sunt cam pe duca?
Ca sa-ti raspund direct la intrebare: nici nu mai conteaza cat va costa un litru de combustibil peste 5 ani, ca vom avea toti masini electrice
Comment
-
bunicuto...cati romani crezi ca o sa fie dispusi sa cheltuie pentru panouri solare? si ce motor ar trebui sa puna pe logan ca sa nu fie prea puturos? eu cred ca un 1.4 electric e destul de melc. macar 1.6.
cica primaria suporta 90% din costul panourilor. pentru casa mea, cei 10% inseamna 2000 de euro. si nu am casa mare. deci gandeste-te ca nu multi au de unde sa scoata banii astia.
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
anul asta a batut vantul pe la salonul de la Detroit. marii producatori au anuntat ca vor incepe productia de serie la motoarele hibride si electrice in aproximativ 3 ani. cat adevar e la mijloc, doar ei pot sti. iar noi suntem in continuare sceptici. important e ca industria a facut deschiderea spre motorizarile electrice, se mai pune problema cat de mult se va accelera trendul.
bineinteles, toata zarva e legata strans si de perioada asta de criza. producatorii au tot interesul sa produca masini cat mai compatibile cu tipurile cele mai la indemana de carburanti. pentru ca asta garanteaza o vanzare consistenta. daca vom iesi din criza in 2 ani la nivel mondial, mari sanse ca motoarele electrice sa fie intarziate. daca mai dureaza, s-ar putea sa avem surprize in acest sens.
ontopic: am alimentat acum 2 zile de la OMV, carrera 95, 31300lei.
Comment
-
Si crezi ca daca scot motoare electrice o sa platesti mai putin?...vor fi mai putin poluante?Curentul electric cum si cu ce combustibil se obtine?Crezi ca companiile de petrol sunt atat de nebune sa-si lase muntii de bani care-i fac in fiecare zi ?NU!..tehnologia cu adevarat ieftina si nepoluanta nu va iesi niciodata din sertarIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
acum 2 zile era 3,19 la mol si omv. cred ca a sarit de 3.2 lei.
p.s. as prefera sa se inverseze pretul unui litru de benzina cu pretul unui euro
. as da 4.5 lei pe litru, doar sa stiu ca euro nu mai e asa scump
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
azi am alimentat de la petrom v
omv carera 100 3,85 lei
57,3 litri cu o linie in bord si 7 litri conform c b
inseamna ca intra 65 de litri?Last edited by cristy plus; 30 January 2009, 15:46.sigpic Alexandria
Comment
-
ar fi irelevanti ceilalti 7 litri din moment ce au intrat alti 7 in plus
dar cei 57 sunt indicati de CB sau pompa?
Last edited by bogdan_1984; 30 January 2009, 16:14.sigpic
Comment
-
de pompa bogdan. eu am bagat o data 58,8 litri si mai aveam 5 litri conform cb. dupa ce am facut supra plinul, tot 50 litri arata, desi erau 63. si a aratat 50 litri pana a inceput sa scada sub 50 litri
rezervorul la logan e de 68 de litri. mi-a zis tipu de la benzinarie ca a venit unu cu masina, un ph2, de la dealerul de langa si i-a spus sa ii bage benzina cat intra...si a bagat 68 litri. indicat e sa nu pui mai mult de 50..Last edited by B 83 RMJ; 30 January 2009, 17:01.
Comment

Comment