Originally posted by JmEk
View Post
Postati Doar Preturi Carburanti ;-)
Collapse
X
-
asa ar fi, daca ar fi concurenta. A mai fost un protest din asta, in nu stiu ce zi sa nu alimenteze nimeni. A aparut unu' de la Lukoil parca la TV si a spus, sfidator, ca nu il intereseaza, foarte bine, a dat deja liber la angajati pe ziua aia. Nu-i nimic, o sa venim noi in ziua urmatoare sa alimentam, sau peste o saptamina. Si avea dreptate!!!! Ce facem? Mergem pe jos? De unde sa luam benzina? Tot noi ne chinuim, pe ei in doare in c... Si oricum grosul vanzarii de combustibili nu la masinile personale cred ca e.... Singura solutie ar fi sa avem alternativa, ori noi nu putem lua decat ori de la Petrom, ori de la Rompetrol, si ambele au aceleasi accize imense bagate de guvern. Care taxe si accize am impresia ca se spunea ca includ si taxe pentru drumuri nationale, ca sa auzim acum ca se concesioneaza constructia de autostrada si drept urmare vom plati si taxe de autostrada. Drumurile le platim de 7 ori si nu le avem niciodata, benzina o platim la pret maxim si o avem pe cea mai proasta. Deh, pestele de la boc se impute...
-
HOTII
azi-OMV-3.74 RON
stalear benzina'git de azi trec la bicicleta si voi folosi masina cit mai putin
dai in colo acuma ce explicatie mai au ,
sau a marit apanova pretul la apa??baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment

Comment