5.97 diesel rompetrol
mereu au existat "baietii destepti" si restul, sclavi. am vrea sa se schimbe acum?! chit ca o sa-mi sara forumul in cap, o sa spun ca singura perioada in care nu existau discrepantele astea imense, a fost in perioada comunista. aveam 24 de ani la revolutie si stiu ce vbesc. erau si atunci baietii destepti, dar mult mai putini si mult mai modesti si traiau cu frica in san. azi erai si maine puteai face puscarie grea daca te ghiceau. nu aveau veiroane sau vile in miami. doar aro si case pe la tara sau la munte cei din elita.
da-l dracu, ca nu e vina lui. oricine ar veni, ar fi la fel. daca te pisi impotriva vantului, te fac "baietii" (UE) sa te intinzi la rigola in 2 minute. suntem la mana lor si oricine ar fi la conducere trebuie sa joace pe placul lor.

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment