Fierbe apa

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Fierbe apa

    Salutare!
    am tot cautat si nu am gasit asa ca imi cer scuze daca postez unde nu trebuie , anticipat!
    Am un logan 2011 motorizare 1.2 16v
    Ideea este in felul urmator: cate o data fierbe. In general noaptea am vazut, merg destul de mult si noapte si ziua, o data pe seara mi se intampla, le-am luat in felul urmator: am schimbat : radiator , pompa de apa, antigel, termostat, senzor de temperatura, termocupla.
    Uleiul este curat, apa din vas este curata si nici nu se pierde, foarte rar am observat ca face presiune in vas, apa recircula prin tot traseul, ventilator merge ok, inclusiv cu testerul pe ea imi arata ca exact cum ajunge apa la 96 97 de grade electroventilatorul porneste, porneste si imediat cum dau drumul la ac, in general se ridica si liniutele de la apa si se aprinde si martorul de apa , dar ultima data liniutele erau doar 4 (adica normal) si mi sa aprins doar martorul, imediat oprit deschid capota si intradevar era mai multa presiume in vas ...
    Toate cele schimbate in ultimele 2 saptamani, nu stie nimeni ce ar putea avea, inclusiv la reprezentanta, multi zic ca ar fi ceva electrica .
    poate sa mai confruntat cineva cu asa ceva, multumesc si scuze gramatica

  • #2
    Nu m-am mai confruntat de pe vremea când aveam Dacia 1310, dar tinand cont de piesele schimbate de tine, fără rezultat, a presiunii din vas care continuă, nu poate fi vorba decat de garnitura de chiloasa-chiloasa( as vrea sa ma insel).

    Comment


    • #3
      Merci de raspuns! Ieri am vreut sa dau chiuloasa jos sa o duc la planat. In schimb cand am dat jos capacul de la tacheti si capucul de la distributie am observat ca iesise semeringul de la axa cu came si era numai ulei in distribuie si si pe curea si rola de la pompa de apa, distributie avand 8000 de cand este schimbat , cureaua era foarte tocita si patina "cred" mai mult ca sigur si pe rola de la pompa de apa, pompa ne mai circuland apa cum trebuie, sper sa numai faca, am curatat acolo am schimbat cureaua si semeringul de la axa cu came. Multumesc revin cu vesti daca a mai facut sau nu.
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 3 photos.

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google