Cum folosesc extractoarele de surub

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cum folosesc extractoarele de surub

    Buna ziua! Sper ca am nimerit sectiunea buna.

    Am un surub intepenit de rugina, ce sa fac, am gasit un set de extractoare de surub "de firma" intr-un magazin si dupa ce am dat 70 de lei pe ele, am incercat sa le folosesc, nici un folos, am facut ce a zis vanzatorul, am dat gaura de 2.5mm in surub, (surub M6) am pus extractorul in port-tarod, am introdus si da-i si invarte, dar degeaba, nu se intampla nimic. Ma uit mai cu atentie, e un fel de fier care sa gadile surubul sa moara de ras si sa iasa la aer.

    Am atasat pozele. Stie cineva ce fac gresit? Mi se pare ca trebuia sa le faca mai altcumva, zimtii aceia nu prea par buni de nimic.
    Edit: stiu ca doar un mester prost da vina pe scule dar e 22 ceasul si nu mai pot.
    Attached Files
    Last edited by AdiArgesanu; 13 August 2021, 21:54.

  • #2
    Am găsit până la urmă, trebuie să îl bat, omul vânzător din magazin nu a menționat acest mic detaliu. Într-adevăr odată bătut se înfige acolo și nu îl mai scoate nimeni, problema e că dacă e gripat rău așa de rugină sare până și din port-tarod când îl învârt . Deci până la urmă tot la flex s-au aljuns. Nu știu ce e cu așa multe șuruburi înțepenite, parca e zona crepusculară. Am mai avut o Toyota și un Ford înainte și nu erau așa multe șuruburi ruginite la tot pasul.

    Comment

    Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google