Am tot cauta info pe net, am intrebat in dreapta si in stanga, nu m-a lamurit nimeni, asa ca intreb si aici, poate poate.
Stiu ca nu e marca potrivita dar ....
As vrea sa leg, la un Fiat Ducato 1.9 diesel, o sirena piezo, ceva gen asta https://sigmanortec.ro/Sirena-alarma...IaAje6EALw_wcB , deci care consuma putin de tot, la semnalizare (din anumite motive nu imi mai canta sirena de la alarma dar ea merge, becurile semnalizarilor clipesc). Intrebarea mea este daca este ok, daca nu cumva sirena se va bate cumva cap in cap cu releul de semnalizare sau cu alte componente, sau va merge bine si asa, fara sa fac alte modificari. Normal, daca merge bine fara alte modificari , o sa puun un intrerupator pe distanta bec semnalizare-sirena, ca sa nu imi piuie si in mers cand semnalizez si alarma este off.
Mersi fain
					Stiu ca nu e marca potrivita dar ....
As vrea sa leg, la un Fiat Ducato 1.9 diesel, o sirena piezo, ceva gen asta https://sigmanortec.ro/Sirena-alarma...IaAje6EALw_wcB , deci care consuma putin de tot, la semnalizare (din anumite motive nu imi mai canta sirena de la alarma dar ea merge, becurile semnalizarilor clipesc). Intrebarea mea este daca este ok, daca nu cumva sirena se va bate cumva cap in cap cu releul de semnalizare sau cu alte componente, sau va merge bine si asa, fara sa fac alte modificari. Normal, daca merge bine fara alte modificari , o sa puun un intrerupator pe distanta bec semnalizare-sirena, ca sa nu imi piuie si in mers cand semnalizez si alarma este off.
Mersi fain

asa ca intreb doar din curiozitate si putin retoric ce \cum “activeaza” sirena asta pusa prin buton la semnalizare “… deci e posibil dinspre unitatea centrala a alarmei sa nu mai plece curent/semnal spre partea cu sirena. Acum singura solutie care mi-a venit ca sa faca zgomot este sa leg sirena de semnalizari”
 asa ca intreb doar din curiozitate si putin retoric ce \cum “activeaza” sirena asta pusa prin buton la semnalizare “… deci e posibil dinspre unitatea centrala a alarmei sa nu mai plece curent/semnal spre partea cu sirena. Acum singura solutie care mi-a venit ca sa faca zgomot este sa leg sirena de semnalizari” . Bafta si spor!
 . Bafta si spor!  

. Sau pur si simplu as putea lua o sirena WIFI la care leg (tot prin wifi, deci fara fir) vreo 3 senzori de shock (cate unul pus in fiecare usa) si gata dilema. Dar na, as vrea , daca tot e alarma montata pe masina, sa o folosesc pe ea, sa nu o car degeaba
 . Sau pur si simplu as putea lua o sirena WIFI la care leg (tot prin wifi, deci fara fir) vreo 3 senzori de shock (cate unul pus in fiecare usa) si gata dilema. Dar na, as vrea , daca tot e alarma montata pe masina, sa o folosesc pe ea, sa nu o car degeaba  si clar ca esti un "cunoscator" care a deschis un topic aiurea si inutil, totusi mai fac o ultima incercare sa te ajut: tinand cont de tot ceea ce ai scris pana acum, sau ma rog ai tot "repetat", egal ce si cum doresti sa faci, doar iti sugerez sa ai grija
 si clar ca esti un "cunoscator" care a deschis un topic aiurea si inutil, totusi mai fac o ultima incercare sa te ajut: tinand cont de tot ceea ce ai scris pana acum, sau ma rog ai tot "repetat", egal ce si cum doresti sa faci, doar iti sugerez sa ai grija  si sa NU iti dai singurel foc la masina
 si sa NU iti dai singurel foc la masina  

Comment