Va rog sa ma ajutati cu o eroare in bord Unde sa apelez

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Va rog sa ma ajutati cu o eroare in bord Unde sa apelez

Va salut. A aparut deodata problema cu Vitezometru care cade in jos, se aude o alerta ca atunci cand benzina ajunge pe rezerva si se aprinde martorii de ESP + ABS + Frana de mana. Problema apare sporadic si alerta pentru lipsa centurii la fel Nu merge cand apare eroarea. Dacia logan 2017 motor 1.0 SCE. Va multumesc mult pentru orice ajutor

La vreo reprezenanta autorizata Dacia, ai incercat ?
    Au diagnoza computerizata performanta si lucratori bine pregatiti, gata sa rezolve orice problema, au fost scoliti unii dintre ei chiar la uzinele Renault din Franta.

Bafta, sa ne spui si noua rezultatul investigatiilor, chiar ne intereseaza !

Comment

Buna George, multumesc pentru raspuns, Nu am fost la Dacia inca. Cu siguranta voi posta solutia

Comment

Buna George, multumesc pentru raspuns, Nu am fost la Dacia inca. Cu siguranta voi posta solutia zz0.sk403q8dj4zz

Comment

Pana la solutie cred ca trebuie identificata cauza sau cauzele (din putinele detalii oferite se pare ca sunt cateva potentiale cauze), unele sunt mai simplu si usor de rezolvat altele insa necesita poate investigatii, analize si verificari mai amanuntite.

Oricum orice update este bine primit , experienta aceasta putand sa fie de folos si altora.

Comment

Da, ce pot sa spun este ca problemele semnalate sunt conectate: avertizarea sonora, acul vitezometrului cade in jos, , odometrul Nu mai inregistreaza, se aprind concomitent martorii abs+esp+frana de mana. Sunetul de avertizare pentru lipsa centurii de asemenea lipseste in timpul acestei anomalii.
            De notat este ca ea aparea sporadic apoi disparea, acum insa rar mai revine la normal pentru scurte perioade.

Comment

Asta s-a inteles inca din primul post, dar asa cum am scris aceste efecte pot avea cateva cauze si trebuie facute cateva verificari.

PS: daca la "cine" apelezi nu rezolva complet si definitiv problema atunci obtine eventualele coduri de eroare (poze sau log), ce anume s-a verificat, etc. ...

Comment

Sigur, revin, multumesc pentru raspuns

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google