If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Na lasa ca si VW Golf, sau Passat, la 130 pe ceas, real are 120 (!!!)...Deci se poate si mai rau, la masini d-astea nemtesti care nu se strica niciodata ))
Na lasa ca si VW Golf, sau Passat, la 130 pe ceas, real are 120 (!!!)...Deci se poate si mai rau, la masini d-astea nemtesti care nu se strica niciodata ))
Nici gps'ul nu are acuratete de 100% ... Se inseala si el...
sincer sa fiu inclin sa te contrazic... Gps-ul este f precis, cred eu. Se utilizeaza si in contructii unde e nevoie de precizie milimetrica... Satelitii sunt aceiasi cu cei care il folosim noi... Aparatul si scopul lui difera. Eu am modificat ledurile din bord si am calibrat ceva mai bine ceasurile... Adik am pus acele putin mai jos decat erau... Pana la 100 km pe ora arata perfect acum... Dupa 100 km exista o diferenta de 2-3 km... Probabil ca diferentele nu sunt identice la toate masinile... S-ar putea sa fie si de la montajul bordului... Adik unele ace sa fie mai sus puse, altele mai jos putin... 1-2mm, ceva insignifiant dar care sa faca diferenta... Parerea mea
Test facut weekendu asta:
100 - 93 gps
120 - 112 gps
130 - 122 gps 140 - 133 gps.
Se pare ca dupa 140 abaterea e mai mica, sau sunt cazuri mai rare???
PS: imi cer scuze la Silviu din TM pt ca nu prea l-am crezut ca la viteza mare abaterea nu-i mai mare de 6-7 km.
Nu te-ai uitat si la 140 cat ai avut pe gps? (eu ai vazut ca am avut 133).
Cam prea mari diferente de la o masina la alta, nu cred ca gps-ul e de vina.
PS: de aia probabil la altii se duce si la 175-180 pe ceas . La mine la 170 e cam gata treaba )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment