Reconditionare Jante Aliaj...:(

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reconditionare Jante Aliaj...:(

Salut...
    am achizitionat de curand un set de jante SH si sunt cam uzate (zgariate-atinse de bordura)
    Spunetimi si mie va rog cum sa fac cu ele cum sa incep.....am inceput sa le smilgheruiesc uniform......cu smilgher de 60....zgarieturile au disparut.....mai putin juliturile....dar..au ramas..... o sa folosesc smilgher de 1000 sa le matuiesc total.....nu stiu cum sa fac acum cum sa le vopsesc.....am luat un spray de "sprit kit"(haftgrund) de 600ml.....cel de la piese auto mi-a zis ca imi ajunge pentru cele 4jante.....spunetimi si mie va rog cum sa incep.....sa le dau cu sprit kit si dupa sa le smilgheruiesc iar....sau sa le dau cu sprit kit si dupa sa le vopsesc.....va tine vopseaua mai mult asa ? pun cateva poze cu jantele......
    Attached Files
    CL 93 TAV

sunt atinse foarte urat pe margini...nu stiu daca le poti face sa nu se mai vada sunt adance juliturile...foloseste un smirghel de granulatie mare si dupa tot mai mica in felul asta o sa le nivelezi cat de cat daca crezi ca nu te descurci cauta pe cineva care a mai facut sa te ajute bafta...
    MY CLA

Comment

se umple cu sudura de aluminiu,se pun pe stung, se refac dupa care te apuci cu smirgher,etc.
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

La cum arata , mai bine iti iei altele.
        http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

usor de vorbit...
          Attached Files

Comment

cea mai buna varianta este sa te duci la cineva care se pricepe sa reconditioneze. te vei chinui mai mult decat crezi, te va costa ceva si materialele si nici treaba buna nu va iesi...
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Uite aici niste baieti care se pricep foarte bine la reconditionat jante !!!
              sigpic
              The MVP

Comment

o sa fie mult de munca.... dar am vazut ceva interesant asi vrea sa incerc exact cum fac cei din clip,dar nu stiu cat de bine or sa iasa.....ori se strica mai tare ori se fac cat de cat....eu nu incerc sa le fac sa nu se mai vada delok.....incerc sa le nivelez cat de cat sa nu se mai cunoasca asa profund juliturile.....

CL 93 TAV

Comment

Interesanta metoda.

Comment

E interesanta dar daca sunt zgarieturi adanci e cam aiurea ca subtiezi marginea jantei si la urmatoarea lovitura e posibil sa crape de tot.
                    http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

bine nu sunt chiar atat de adanci incat dak le aduc la nivel sa se subtieze janta.....sunt umpic oricum o sa incerc asa o sa le pun pe masina si o sa dau cu smilgher de 60, nu o sa folosesc pila sa iau din ele(cum fac cei din clip)....o sa vad ce o sa iasa......si le las asa....vorba aia nu se vad juliturile "din avion".....si urmatoare etapa cu vopsitu cum sa fac :| sa le vopsesc cu spray'u .....? cum sa procedez cu vopseaua sa tina cat mai mult timp ??????
                      CL 93 TAV

Comment

vopsitul la spray este pe moment , in timp , se vor incretii/decojii etc.
                        mai poti vopsii la pistol , aplicat lac protector ,te tin mai mult, depinde cum le ingrijesti.
                        dar solutia cea mai buna dupa parerea mea ramane electrostaticul+sablare inainte.
                        eu le`am facut la baietii de la sus din clip , pot sa zic ca au iesit cum ies jantele noi din fabrica, adica tot electrostatic.
                        am avut ceva experienta cu vopsitu` la diferite jante, de acuma pot sa`mi dau cu parerea

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
                          vopsitul la spray este pe moment , in timp , se vor incretii/decojii etc.
                          mai poti vopsii la pistol , aplicat lac protector ,te tin mai mult, depinde cum le ingrijesti.
                          dar solutia cea mai buna dupa parerea mea ramane electrostaticul+sablare inainte.
                          eu le`am facut la baietii de la sus din clip , pot sa zic ca au iesit cum ies jantele noi din fabrica, adica tot electrostatic.
                          am avut ceva experienta cu vopsitu` la diferite jante, de acuma pot sa`mi dau cu parerea
                          Asi fi vrut sa le duc la " electrostaticul+sablare" dar nu imi permite bugetu.....:| am vb cu cineva si o sa le vopsesc cu pistolu gri metalizat.....am sa aplic prima data "haftgrund+vopsea+2straturi de loc" si sper ca o sa ma tina.....nu prea circul mult prin orasi....deci nu prea or sa fie predispuse la julituri......multumesc de sfaturi.....o sa postez imagini cu evolutia jantelor si cu produsi finit....dar sa se mai incalzeasca si am sa ma apuc de ele.....e o experienta noua pentru mine ))) Reconditionarea jantelor......
                          CL 93 TAV

Comment

pana la urma cum ai procedat cu reconditionarea?

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google