Cat costa o capota noua-nevopsita? ca vreau sa raman cu o capota neatinsa(cea existenta) si vreau sa-mi cumpar una, pe care sa o tai, sa pun niste prize de aer... Am vazut ca la americani se cam poarta si la fel si in japonia.
Cer x lucruri de la co-forumistii mei:
1. Pretul unei capote noi
2. Pozitionare strategica a prizei/prizelor de aer, avand in vedere estetica, neafectarea rigiditatii capotei;
3. Avantaje dezavantaje?
4. Cand rulez cu masina pe ploaie nu e riscu sa intre apa la motor? sau exista ceva site speciale pentru asa ceva?
Cer x lucruri de la co-forumistii mei:
1. Pretul unei capote noi
2. Pozitionare strategica a prizei/prizelor de aer, avand in vedere estetica, neafectarea rigiditatii capotei;
3. Avantaje dezavantaje?
4. Cand rulez cu masina pe ploaie nu e riscu sa intre apa la motor? sau exista ceva site speciale pentru asa ceva?

))
... Apropo stai pe pozitii, ca poate odata am sa vin la Bucuresti si am sa te rog sa ma ajuti cu cate ceva
. Nu e imposibil , dar nici usor....

....+ cat te mai costa gura de aerisire decuparea capotei....Si toate astea fara nici un rost.....Mai bine cu banii aia cumperi bara fata de la pro,o vopsesti si mai ramai si cu bani....Dar mai bine baga in cauciucuri,suspensii orice altceva lasa designu....Cauta ceva cu ce ai putea sa maresti considerabil puterea motorului.....Mie mi-a oferit cineva 1500 de E pe motor si ma gandesc serios sal dau.....La 3 4000 imi iau un clio rs rasturnat si ala chiar e cata motor....Pacat ca decizia nu va fi in totalitate a mea.....Oricum asta cu gura de aerisire mi se pare o mare PROSTIE prea multi bani pentru nimic
Comment