Pretul este pe bucata sau pe set? Unde se gasesc?
Ce Se Potriveste De Pe Ph2 Pe Ph1?
Collapse
X
-
Stie cineva daca se potrivesc oglinzile? Am vrut sa imi pun de prestige si imi spunea silviu_79 ca nu mai poate face rost! Oare nu mai sunt?
Comment
-
spre deosebire de tine ( si sa ma scuzi ca o iau un pic personal dar tu vad ca teai legat de mine prima oara si o consider ca drept la replica ) care ai aparut pe forum de xx timp si ti se pare un element de forta sa scrii sau sa postezi pe forum mie chiar imi face placere sa comunic sa impart o parte din ideile mele in acest forum! NU m-am adresat nici o data nimanui personal si NU am comentat nici un post ! NU team obligat pe tine sau pe altcineva in mod special sa faca ceva sau macar sa citeasca vreun post ! Aceasta comunitate nu este un loc unde eu imi caut refularea facand misto de posturile colegilor mei sau postand doar sa fac rating !Originally posted by lucialina View PostPoate ti se par tie fara sens....Daca nu te intereseaza nu te forta sa citesti si mai ales sa postezi....Degeaba gandesti daca esti prost!
Comment
-
Ok, SORRY!! M-a luat valul!! Nu ar trebui sa se intample chestii din astea intre colegi! SCUZE!!!
Comment
-
-
Normal ca pe bucata.Originally posted by cattalin81 View PostPretul este pe bucata sau pe set?
Comment
-
Cochilia si manerul interior de Sandero se potriveste pe Logan Ph1 ??
Comment
-
Comment
-
Nici macar manerele ?? Cochiliile mi-am dat seama ca nu se potrivesc dar Manerele cromate se potrivesc ??
Comment
-
Daca stam sa ne gandim ca o fata de usa de Prestige e 400 lei, nu sunt asa de mari preturile.
@Maniak18: Nu, nici manerele.
Comment
-

Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati
Comment