Dati Titluri "reale" La Topicuri

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Dati Titluri "reale" La Topicuri

  Creez acest topic pentru a va ruga sa puneti un nume concludent la topicurile pe care le postati.Vrei sa cauti ceva dar nu gasesti pentru ca are titlul CE FAC? SALUT!...Etc.Nu intentionez sa supar pe nimeni sau sa dau lectii doar va spun sa dati titlurile potrivite sa gasim ceea ce cautam.Nu credeti ca e mai bine asa?
  Va multumesc! Numai bine!
  sigpic
  !

 • #2
  Cred ca aceasta rugaminte a ta este mentionata undeva si in regulament.....Unii nu o respecta, asa este, dar totusi nu cred ca era nevoie sa deschizi tu un topic pe tema asta. Daca folosesti asa cum trebuie functia "Search" sunt sanse ffff mari sa gasesti ceea ce cauti, indiferent de titlul topicului.

  sigpic

  Comment


  • #3
   Pai am cautat de multe ori si imi arata o multime de topicuri cu nume diverse si trebuie sa le iau pe rand sa gasesc ce caut .
   Daca am gresit cu ceva rog moderatorii sa il stearga.
   Last edited by vdmihai; 2 July 2008, 15:32.
   sigpic
   !

   Comment


   • #4
    N-ai gresit cu nimic, crede-ma ca stiu moderatorii cum e sa muti zilnic anunturi de vanzari de la probleme tehnice sau sa redenumesti topicuri... majoritatea nu citesc regulamentul sau nu-i intereseaza...
    premiu pt "initiator": topicul a fost facut "sticky" pt o vreme. dar aici inchidem. cine vrea sa priceapa, pricepe din primul post si nu simte nevoia sa mai adauge nimic aici.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

    Comment


    • #5
     Cand dai search,se cauta si in textul threadului,nu doar in titlul,deci...Posibil totusi sa gasesti ce te intereseaza
     Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

     Comment

     Working...
     X
     Anulare DPF
     Politica de Securitate Google