Salut,
Sigur a mai fost discutat aces subiect dar vreau sa fac un scurt rezumat cu privire la zgomotul produs de usi/geamuri/fetele de usi pt toata lumea.
In weekend-ul ce urmeaza vreau sa desfac tapiteria de pe usi sa curat pe acolo si sa ung ce se poate unge
. La mine am zgomot din manerele interioare/exterioare , un scartait suparator cand le utilizez si in mers cand trec peste denivelari apar alte scartaituri specifice loganului care mi-au lasat impresia ca provin de la fele usilor.
Ce stiu este ca trebuie sa ung rolele geamurilor , pe chedere trebuie sa aplic un strat de silicon ( dar nu stiu de care ) si marea problema ce sa pun intre fetele din plastic si tabla ? Mastic? Silicon ?
Cred ca ati inteles la ce ma refer. Acum pareri sfaturi etc . Multumesc
Sigur a mai fost discutat aces subiect dar vreau sa fac un scurt rezumat cu privire la zgomotul produs de usi/geamuri/fetele de usi pt toata lumea.
In weekend-ul ce urmeaza vreau sa desfac tapiteria de pe usi sa curat pe acolo si sa ung ce se poate unge
. La mine am zgomot din manerele interioare/exterioare , un scartait suparator cand le utilizez si in mers cand trec peste denivelari apar alte scartaituri specifice loganului care mi-au lasat impresia ca provin de la fele usilor.Ce stiu este ca trebuie sa ung rolele geamurilor , pe chedere trebuie sa aplic un strat de silicon ( dar nu stiu de care ) si marea problema ce sa pun intre fetele din plastic si tabla ? Mastic? Silicon ?
Cred ca ati inteles la ce ma refer. Acum pareri sfaturi etc . Multumesc

. Airbagul e de vina la scartait, deoarece daca pun doar putin mana si presez pe el, zgomotul dispare. Mai rog sotia sa apese pe airbag si zgomotul dispare, deci clar in dreptunghiul acela al airbagului e ceva in neregula.
Comment