Contactorul din portb.Mai exista?
Ajutor bec portbagaj si declansare bec plafon
Collapse
X
-
Par ca sunt in regula, uite contactorul de la portbagaj http://img128.imageshack.us/img128/4430/s4030079zf1.jpg
Si decat asta mi-a ramas "iluminare" in portbagaj :|
Dacia Logan 1.4 MPI Dacia Logan MCV 1.6 MP Dacia Logan Pick-up 1.6 MPI
Comment
-
Am si eu o nelamurire,daca deschizi portbagajul se aprinde becul,e ok, dar daca il lasi deschis mai mult timp, becul trebuie sa se stinga singur? La mine nu se stinge...niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Martorul pentru usi deschise din bord se aprinde si daca e usa din spate deschisa? La mine nu se aprinde. Un sfat va rog.
Comment
-
@dani p: Dupa 30 de minute se stinge.
@r3duc: Ai o problema la contactorii spate.
Comment
-
Mi-am pus bec in portbagaj si nu se stinge, si nici plafoniera, ce sa fac? Poate e stricat vreun contactor de la o usa...Dar pe dinafara pare in regula...Cand am o usa deschisa nu mi se aprinde martorul din bord care imi arata ca am o usa deschisa...Dacia Logan 1.4 MPI Dacia Logan MCV 1.6 MP Dacia Logan Pick-up 1.6 MPI
Comment
-
Sunt ceva probleme in UCH daca tot nu se stinge plafoniera.
Becul de la portbagaj, daca il lasi deschis, se stinge dupa 30 de minute sau 2 minute cu el inchis.
Ce versiune e masina?
Comment
-
si eu am aceeasi problema si nu se stinge nici dupa 4 ore. am ramas de doua ori fara baterie din cauza asta! poate ma ajuta si pe mine cineva va rog!!! multumesc.Originally posted by dani p View PostAm si eu o nelamurire,daca deschizi portbagajul se aprinde becul,e ok, dar daca il lasi deschis mai mult timp, becul trebuie sa se stinga singur? La mine nu se stinge...
Comment

Echilibru perfect.
D.
Comment