Iarasi am vazut filtru de politie la iesirea din pasaj la Victoriei.
aveam amortizorul ca sigur ma oprea...
si apoi le dai actele. Nu cred ca au ce sa-ti faca 
...Politisti prosti:intru pe o straduta pe care n-am mai intrat in viata mea,era cu sens unic,semnu pitit pe un stalp dupa un copac (ce sa vezi),si dau de politie,ma opreste,si m-au enervat ca vroiau sa-mi dea amenda,si m-am luat in gura cu ei ca erau mai tinerei,nu ca as fi eu mare,ca imi venea sa le zic ba da puneti semnu ala in pana mea la vedere,si m-au lasat cu data viitoare daca te prind.Ma mai prinzi prin parti.Oricum politie de kk la noi.Daca ai fi avut cine stie ce Ursulet cum sunt astia de pe la mine,de tremura tot blocul cand trece unu,sigur nu te oprea de frica.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment