Salutare tuturor!
Vreau sa fac sagetile stanga-dreapta de la martorul de semnalizare din bord sa se aprinda separat. Cand dau semnal stanga sa se aprinda sageata din stanga si cand dau semnal dreapta sa se aprinda sageata din dreapta. Cum pot face acest lucru? Vreau sa stiu ce anume imi trebuie pentru aceasta operatiune si pasii pe care trebuie sa-i urmez. Va multumesc mult daca ma puteti ajuta!
Vreau sa fac sagetile stanga-dreapta de la martorul de semnalizare din bord sa se aprinda separat. Cand dau semnal stanga sa se aprinda sageata din stanga si cand dau semnal dreapta sa se aprinda sageata din dreapta. Cum pot face acest lucru? Vreau sa stiu ce anume imi trebuie pentru aceasta operatiune si pasii pe care trebuie sa-i urmez. Va multumesc mult daca ma puteti ajuta!

Pentru ca duminica viitoare ma duc in targ la Autovit sa-mi cumpar o carcasa noua pentru cheia masinii ca la cea originala de 7 ani de cand am masina s-a gaurit rau butonul de inchidere am sa cumpar si un panou cu ceasurile de bord de logan ph1 sh de benzinar. Vreau sa cumpar un panou de ceasuri pentru ca am de multa vreme in gand sa fac experimente cu leduri pe el si decat sa-l stric pe cel original al masinii care are si CB (asta in cel mai rau caz) mai bine fac teste pe unul sh de la dezmembrari. Panoul de ceasuri am sa-l cumpar fara CB pentru ca nu il voi folosi pe masina daca am panoul de ceasuri original cu CB. Imtrebarea mea este:
Comment