Motor Euro 6
Collapse
X
-
Originally posted by prometheus View PostOricum motorul de 1.2 nu se va mai comercializa dupa data scrisa de Kojak deci vei fi nevoit sa-l cumperi pe cel in 3 cilintri(aspirat , distributie pe lant) care scoate cam tot atatia cai cat scoate cel de 1.2.
Chipurile cica ar fi un motor nou in gama renault(SCE - Euro 6) care deja echipeaza noul twingo.
D4F will furthermore built-in
€5.jpeg
€6.jpeg
Comment
-
Ana Blandiana...nu-ti fa probleme din cauza carburantului, asta ar trebui sa-ti fie ultima preocupare !Originally posted by ana blandiana View PostSalut...as vrea sa mai achizitionez un logan ambinace 1,2 benzina pentru fiul meu si am inteles ca de la 1 august vor aparea cele cu motorizari euro 6.Problema e daca si carburantii actuali sunt compatibili cu motorizarea euro 6.NU stiu ce sa fac...sa astept noua motorizare sau sa iau tot euro 5 ca al meu? Astept sfaturi.
In principiu Euro cat mai mare!
Ana Blandiana...nu te stresa atata cu norma Euro la benzinare, astea nu sufera la fiabilitate ca dizalurile!Originally posted by ana blandiana View PostCred ca nu voi mai astepta pana la toamna si voi lua un euro 5...macar asta e verificat si e destul de fiabil. Euro 6 cu siguranta va implica si costuri suplimentare de intretinere si cine stie ce surprize ne rezerva fabrica...alte motorizari,alte preturi,etc.Singurul avantaj cert ar fi ca pentru euro 6 beneficiez de eco-bonu in valoare de 1500 lei si sunt scutit de taxa de mediu de 470 de lei.
Eu as lua (daca e adevarat) Euro6 fara sa clipesc, taxe mai mici, avantaj real la revanzare, bonusul primit !!
Comment

. Eu cred ca va fi motorul asta pe L2 dar nu acum. Mai trec vreo 2-3 ani.
Comment