Buna ziua , as avea si eu nevoie de ajutor , ca sofer sunt incepator deabia luna aceasta o sa scap de semnul de incepator si urmeaza sa ma angajez si in acelasi timp sa-mi achizitionez o masina (Second Hand ) bineinteles...si m-am gandit la masina romanului Dacia Logan , asa ca as avea nevoie de cateva pareri despre ce model sa aleg pana in 1500 euro in sensul motorizare tinand cont ca voi face undeva la 40-50 km pe zi minim datorita locului de munca care o sa-l ocup ! As prefera sa-mi lasati si argumente la propunerile dumneavoastra ! Multumesc si o zi buna in continuare !
Ajutor in a alege un Logan pana in suma de 1500 euro
Collapse
X
-
900 de euro este timbrul de mediu pt Matiz E3, daca gasesti unu la pret de fier vechi, poate iesi pe plus cand ai sa-l dai pe un tichet rabla.
Trimis de pe al meu K013 folosind TapatalkLast edited by Oti; 4 November 2015, 15:18.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
-
-
La banii din punga, gasesti oferta cu masini de 20 ani, Loganul este mai nou, masina buna, ieftina nu gasesti, doar adusa si neinmatriculata, cum este Opelul de mai sus, vrei Dacia, exista 1300.Originally posted by Kasy View PostDeci sa inteleg ca nu se merita niciun logan second hand ?
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Din cate vad nu a mentionat nimic in primul post despre starea masinii, poate nu doreste o masina la linie si in mintile ei dpdv tehnic. Daca treaba sta asa....gasesti logan si la 1000e. Pentru anumite persoane primeaza bugetul si nu neaparat starea in care se prezinta o masina dar dupa sa nu te intorci pe forum sa ne zici ca loganul e cea mai proasta masina din lume, ca ai descoperit 2 galeti de chit pe ea, e stramba, ii cad rotile pe drum sau mai stiu eu ce.
Ce vrei mai exact de banii astia? Sa mearga si atat? Optiuni ceva?
Comment
-
Cu 1000 de euro deja intri la categoria epave.
Daca nu conteaza starea, uite un cazan.
La 1000 de km pe zi, un benzinar e potrivit.
Cu 1500 de euro iti cumperi un TV bun. Daca vrei masina buna, nu-s destui banii.
Comment
-
Last edited by prometheus; 5 November 2015, 09:29.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Subscriu, poate un golf 3/4 sa gasesti la banii aia. Sau Symbol, Laguna 1?Originally posted by mr.K View PostCe trebuie sa intelegi tu: 1500 de euro nu-s bani de un Logan sh ok.
Sau nu intelegi ce e ala CAZAN? Mai pui macar 1000 de euro si-ti cumperi un Logan decent.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment

Comment