Salut am un 1.4 din 2006.. De cand am luat masina oglinda din stanga soferului nu se rabata.Am zis sa nu imi mai bat capu cu astia de la dacia .. Si am lasat`o asa.. Etapa a 2-a .. Acum 2-3 luni am gasit oglinda din dreapta pasagerului data peste cap ( in fata portii ) un prost probabil n`a avut loc .. Sau un tiganus ceva a tras de ea pana mi`a rupt`o .. Oglinda sta .. Merge electric .. Tot .. Ce are rupt sunt doar clemele ..Acum va intreb pe voi .. Sa ma duc sa o fac pe casco ? sau .. Sa mai astept putin timp sa strang niste bani si sa imi cumpar niste oglinzi mcv .. Imi plac foarte mult .. Si nu stiu .. Se potrivesc oare pe asta normala ? ( sa mearga electric) astept un raspund de la voi .. Salut

..Si ziceai ca ai gasit oglinda data peste cap...Banuiesc ca era indoita spre botul masinii...Eu am vazut un accident intr-o zi cand un logan s-a frecat pe lateral cu un autobuz, oglinda s-a indoit spre faţă dar cand a tras autobuzul ca sa elibereze masina (loganul s-a infipt in aripa fata si nu se mai putea misca deloc) oglina si-a revenit si era perfect intreaga...Nimic stricat
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
dar nu e panica.. Nu o bag intre masini unde nu are loc etc ..Oglinda de care va povesteam ca am gasit`o data peste cap .. Era chiar geamu care avea o pozitie ciudata .. Cand m`am urcat in masina oglinda batea spre cer ... Vedeam norii 

Comment