aproape la tot ceea ce inseamna balans se aude un zgomot ciudat la puntea spate. am fost la service, au auzit, au ridicat-o si au zis ca e de la repartitorul de franare..pai si cand plec de pe loc tot se aude?ce ar fi oare?
pe langa asta pentru o zgarietura de 2 cm pana la tabla mi s-au cerut 5 mil?e normal sa-mi vopseasca toata aripa si sa-mi tina si masina 1 zi jumate in service pentru asta? plus ca am auzit ca s-ar putea sa-mi umble prin masina si sa ma trezesc cu alte piese!
pe langa asta pentru o zgarietura de 2 cm pana la tabla mi s-au cerut 5 mil?e normal sa-mi vopseasca toata aripa si sa-mi tina si masina 1 zi jumate in service pentru asta? plus ca am auzit ca s-ar putea sa-mi umble prin masina si sa ma trezesc cu alte piese!

.cu ce mai aveam am facut 42l.si ghinion,am mai descoperit ceva ;rezervorul de logan[sau poate numai al meu] nu este compartimentat cum trebuie,se aude cum bilticaie benzina la orice balans.daca nu esti atent ai zice ca bate ceva la punte.

am fost un pic pe un drum intre niste cimpuri la tara.drumul -era dupa ploile de acum,jumate uscat,jumate era plin de ravene si urme de tractor."am reusit" sa ramin inpotmolit si cu loganul suspendat pe scut fara a mai avea posibilitatea vreunui cuplu motor la rotile tractoare. mentionez ca nu am putut decit in marsariere sa incerc ceva dar de degeaba. am reusit doar cu ajutorul unei carute sa-mi scot masinuta de acolo,bineinteles prin mai multe smucituri create de tractiunea exercitata de acel umil calut cu tot cu caruta ..dupa ce am dat de drum a mers totul ok;acasa,adica in oras in marsariere se auzeau niste zgomote ciudate pe puntea spate. ce este posibil sa se fi intimplat?
si a mea are un zgomot la puntea spate cand trec peste o denivelare.. am mers la service au dat cu vaselina.. tot degeaba.. asa face toate vb un alt coleg ...
Comment