Salut. Vreau sa intreb si eu ceva, asta inainte de a incepe sa desfac masina cu totul
.Si anume am o problema cu inrerupatorul becurilor de frana. Cateodata se aprind becurile , cateodata nu. Ce poate sa fie? Oare trebuie schimbat cu totul? Se poate sa fie vreo problema cu prezenta prafului in interiorul intrerupatorului?Se gaseste de cumparat un astfel de inrerupator? Si nu in ultimul rand, cum il desprind de sub bord? sa nu fac vreo prostie si sa il rup.
.Si anume am o problema cu inrerupatorul becurilor de frana. Cateodata se aprind becurile , cateodata nu. Ce poate sa fie? Oare trebuie schimbat cu totul? Se poate sa fie vreo problema cu prezenta prafului in interiorul intrerupatorului?Se gaseste de cumparat un astfel de inrerupator? Si nu in ultimul rand, cum il desprind de sub bord? sa nu fac vreo prostie si sa il rup.

. E drept ca l-am si rasucit foarte putin, poate ca daca era oxidat s-a mai curatat. Eh cert e ca merge bine, acuma faza e ca se aprinde imediat ce calc putin pedala de frana. Nu cred ca e o problema. Asa macar vor fi avertizati cei din spate din timp. Mersi pentru sugestii baieti.
decat mai tarziu
Comment