Originally posted by loosh
View Post
2)ce crezi tu de fapt ca e HHO-ul
3)la bilantul energetic, trebuie specificat sistemul la care te referi, cred ca era mai corect sa ne referim la motor si atunci ar fi: energia generate=energia utila + energia perduta (de fapt, nu numai caldura)
energia generate=energia utila + energia perduta
sau
Energia utila = energia generata + energia pierduta
caci se contrazic intre ele, iar calculul energetic nu depinde de sistemul care se aplica
Ma irita faprul ca nu am auzit pe nimeni care a experimentat procedeul sa spuna ca nu merge.

De teoreticieni e plina lumea!
cam greu !2) voi participa si eu la un asfel de experiment dar noi astia teoreticienii intii vrem sa verificam daca gazul brown imbunatateste ardera (reduce consumul de combustibil ) ,si apoi sa ne axam pe generarea lui

plus ca merge doar pe youtube si numai pe logan diesel taxi...chiar asa tocmai dieselu de logan, cel mai prost dintre toate, s a gasit sa fie ala valabil pentru astfel de tehnologii? si din toate clipurile numai unu era in mers...hai sa fim seriosi...oricum la noi in tara nu renteaza nici benzina nici diesel..ba te rup la taxe, ba la pretu masinii, orice numai sa nu iesi in vreun avantaj...sorry de offtopic..

Comment