Butuc Dreapta Fortat

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Originally posted by ionut.c View Post
    nu cred ca sunt atat de "destepti" incat sa acceseze 'netul
    Posibil sa ai dreptate, aia care sparg loganuri nu sunt aceeasi cu cei care fura laptopuri.

    Comment


    • #92
      ei pe naiba..eu am vazut unul...trece o data arunca ochiu..daca vede casetofonu..sta..pana e putina lume d..si pac...actioneaza. nu cred ca astia o sa se potoleasca pana cand butucul nu va fi mai ascuns.cum am mai zis si mai sus.."mai intrat" ca alte marci straine si pana la urma daca hotu nu vede nimic de valoare nu cred ca sparge masina asa la risc.

      pentru astia nu conteaza ca e zi sau noapte..
      sandero 1.4 owner

      Comment


      • #93
        mi-au fortat si mie ambii butuci al usi...ziua langa parcul izvor...se pare ca nu au reusit sa mai intre si in masina.

        inteleg ca se pot gasi butuci prin targ dar e o problema cu tija de prindere..?
        la mine butucii au ramas in usa (nu sunt iesiti, tabla nu e indoita) numai ca nu mai pot baga cheia in ei .
        Poate cineva sa detalieze avantajele/deavantajele butucilor din targ fata de butucii pe comanda la Dacia care sunt foarte scumpi ?

        Comment


        • #94
          kriiss sunt la fel numai ca vei umbla cu 2 chei la tine una de pornit su une de intrat un masina daca nu ai inchidere de fabrica

          a am uitat vazi ca sunt stanga dreapta unu cu un plastic alb unu cu un plastic negru unde vine bagata tija nu mai stiu care-i de stg, dr culoare
          Last edited by nikuniku; 23 October 2010, 23:44. Reason: Automerged Doublepost

          Comment


          • #95
            si eu am patit-o

            eu am facut un nod la un prosop si l-am tras prin gaura. am renuntat la inchuietoare in sensul ca nu i-am mai pus sarma care descuie usa. se invarte in gol si hotul forteaza cat vrea ca se invarte degeaba.

            Comment


            • #96
              Originally posted by crull View Post
              tot ramane acutatorul la ''vedere''
              Poate sa explice careva mai in detaliu cum se deschide usa cand este fortat butucul? Ca in afara de actionarea mecanica a inchiderii centralizate (presupun ca actioneaza ca o parghie cand smulge butucul si activeaza centralizata pe acelasi principiu cu deschiderea la cheie pe usa), nu imi imaginez ce se intampla. Daca inteleg fenomenul, poate imi vine vreo idee creata. Eu stau cu butucul dreapta smuls si fara rezerva...o s-o leg cu lantul si lacatul. E a doua oara cand ma rezolva, si acum m-au prins fara CASCO. Sa-i sparg de nenorociti. Ascund in roata un emitator si le duc politia la usa, asa mai bifeaza si ei un caz rezolvat, ca altfel...

              Comment


              • #97
                Daca ai centralizata zici ca scoti butucii si obturezi gaurile de usa cu niste doape de inox asemanatoare la aspect cu yallele . Te rogi in continuare sa nu se descarce complet bateria sau sa se strice telecomanda ca atunci nu mai ai cum intra in masina. Dar si asa nu e rezolvata complet problema ca exista caramida sau ciocanul care intra pe geam deci daca cineva vrea sa-ti faca rau are cum.
                Pain brings out the truth in us all...
                ...how much truth can you stand?

                Comment


                • #98
                  si mie mi-au spart cu ceva timp in urma masina,butucul dupa partea dreapta mi l-au smuls in asa fel incat mi-au crapat vopseaua si indoit usa iar cel de la portbagaj a cedat mai usor astfel incat nu a fost nevoie sa-l deterioreze de unde mi-au luat trusa de scule,rezerva si ce mai aveam pe acolo.acum mi-am pus un dop de inox la usa pe partea drepta iar roate de rezerva o tin legata cu un lant si doua lacate.

                  Comment


                  • #99
                    De unde ai luat acel dop de inox?poti pune si o poza sa vedem cum arata?

                    Comment


                    • poze nu am,o sa fac maine,mie mi l-a facut cineva la srung din inox sau putea sa mi-l faca dintr-un material negru ca sa fie in ton cu manerul, oglinda dar am preferat din inox,mai stiu pe cineva care vinde setul de 3 din inox dar modelul e cam bombat si nu prea e estetic.daca vrei datele de contact ti le dau pe pm.

                      Comment


                      • Salut. m-au praduit si pe mine aseara. Dimineata cand am iesit si eu din bloc sa plec la munca ce sa vad portbagajul intredeschis si butuc stanga fortat, la mine butucul inca mai functioneaza ,,pot baga cheia in el si inchuie masina si tabla e putin indoita. Acum ma gandeam si eu la faza cu tija, sa scoatem tija din butuc sa nu mai aiba butucul ce actiona, dar si asa trage mai tare de butuc, il scoate si trage si de tija, asa ca cu orice metoda am aplica noi, hotul tot hot ramane, indiferent ce ar fi daca vrea sati faca paguba tot iti face. Sfanta ramana asigurarea CASCO care mai degraba este pt a recupera nu a preveni!

                        P.S uitasem sa mentionez ca nu am avut nimic de valoare in masina ca nu obisnuiesc sa tin ceva,dar ideea e ca tot am avut roata de rezerva, lanturi ramase de pe cand ningea si o lopata,,,trusa si asa mai departe. Si ghici nimic nu lipsea dintre astea, ci doar o pereche de stergatoare de 4 lei setul de la supermarket. Eu nu ii inteleg dc se mai chinuie sa sparga masini? de plictiseala , de placere sau ce?
                        Last edited by Ionutsz; 12 January 2011, 20:59. Reason: Automerged Doublepost

                        Comment


                        • ca sa nu piarda indemanarea asa ca daca prinzi vreunu dai cu levieru la,,indemanare,, ca sa fii sigur ca o pierde
                          la mine si cu alarma cu senzor de perimetru si tot au tras de usi

                          Comment


                          • Da ce sa zic ar fi o treaba sai prinzi in fapt,.,.dar noaptea nu prea stau treaz..asa cum sa intamplat aseara, surpriza a venit dimineata.

                            Comment


                            • O treaba buna e sa ai o alarma cu pager,,,aia o pui la ureche noaptea cand dormi si auzi imediat daca cineva iti umbla la masina....Asa tot ai timp sa iesi pe balcon si sa urliii HOTIIII SARITI!!!
                              Eu am pus acele stopuri de bicicleta in locul butucilor ca sa evit sa mai forteze butucii si sa numai indoaie tabla....asa vede ca masina nu are butuci si nu se mai complica de pomana...oricum sa sparga masina e mai mare deranjul ,,,le ia mult timp plus ca mai fac si zgomot aiurea noaptea...lor le trebuie viteza la spart si liniste,,nu trandaveala si zgomot!

                              Comment


                              • eu cred ca erau drogati cand ti-au spart-o...mie din pacate mi-au luat roata,trusa cu scule pana si capacul care-l avem si pe butelia de gaz care acopera ceasul respectiv,in schimb mi-au lasat trusa,stingator,cric,cheie de roti,reductia de la gaz.poze cu capacul care l-am pus la usa
                                Attached Files

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google